2777
2789
عنوان

استراحت در بارداری

871 بازدید | 30 پست

خانوما من یه دفعه سقط داشتم الان باز اقدام کردم به بارداری و قصد دارم استراحت نسبی داشته باشم تا دوباره برام اون اتفاق تلخ تکرار نشه. حالا میخوام بدونم الان که تو اقدام هم نیاز هست استراحت داشته باشم یا از وقتی جواب بی بی چک مثبت شد استراحت کنم؟ 

خدایا شکرت. خودت مواظب گلدخترهام باش 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تا خدا نخود

اد هیچ برگی از درخت نمیوفته پس به اینا فکر نکن ایشاا...خدا زوده زود بهت نی نی سالم بده

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
الان حامله ای یا هنوز معلوم نییست؟

از 9 این ماه ‌‌شروع کردم به اقدام موعد پریودم هم 27 شهریور. هنوز نمیدونم حامله هستم یا نه؟اما میدونم ماه اول اقدام باردار میشم از تجربه ای که دارم 

عزیزم تا خدا نخود اد هیچ برگی از درخت نمیوفته پس به اینا فکر نکن ایشاا...خدا زوده زود بهت نی نی سال ...

مرسی انشالله... شما بارداری برام دعا کن

دکتر من میگه از زمانی که مشکوکی به بارداری تا زمان اطمینان از تشکیل قلب تقریبا استراحت مطلق باید باش ...

من تازه اقدام کردم 5 روزه یعنی از الان استراحت کنم؟ 

دکتر من میگه از زمانی که مشکوکی به بارداری تا زمان اطمینان از تشکیل قلب تقریبا استراحت مطلق باید باش ...

من ماه اولی که باردار بودم یعنی از روزی که لقاح تشکیل شده با ماشین شخصی از مشهد رفتیم مهران همش تو راه بودیم ۱هفته هم کربلا و سامراوکاظمین و نجف بودیم که من نجف فهمیدم حاملم بعدشم دوباره با ماشین از مهران اومدیم مشهد برا شنیدن صدا قلبشم نرفتم اینا همش دست خداس وگرنه انقد که ماتوماشین بودیم رفتیم اومدیم اذیت شدیم

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
من ماه اولی که باردار بودم یعنی از روزی که لقاح تشکیل شده با ماشین شخصی از مشهد رفتیم مهران همش تو ر ...

آخه من چون سقط داشتم میترسم وگرنه آدم عادی نیاز به استراحت نداره

مرسی انشالله... شما بارداری برام دعا کن

انشاا...عزیزم به زودی خبر بارداریتو بهمون بدی بهترین خبری که ادم میشنوه این خبره😍

پس مواظب خودت باش...استراحت کن و  بعد از حاملگیت نزدیکی نداشته باش....

تا یک هفته بعد از تخمک گذاریم رابطه دارم و بعدش دیگه انجام نمیدم تا ببینم دکتر چی میگه

آخه من چون سقط داشتم میترسم وگرنه آدم عادی نیاز به استراحت نداره

شاید اونو خدا نخواسته فرشته ای بوده پسش گرفته انشاا...به زودی یک فرشته قشنگ بهت هدیه میده تو کار خدا شک نکن

انشاا...عزیزم به زودی خبر بارداریتو بهمون بدی بهترین خبری که ادم میشنوه این خبره😍

آره واقعا انشالله بارداری سالم داشته باشم خدا یه نی نی بهم بده صدای قلبشو بشنوم خیالم راحت بشه