2777
2789
عنوان

استراحت در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 30 پست
آره واقعا انشالله بارداری سالم داشته باشم خدا یه نی نی بهم بده صدای قلبشو بشنوم خیالم راحت بشه

الهییییییییی آممممممییییییین من چون خودم ۱سال درگیر بارداری بودم درک میکنم برا همون همیشه برا منتظرا دعا میکنم🙏🙏

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی ازتون عزیزای دلم. پس سعی میکنم این دوماه و یکم رعایت کنم استراحت داشته باشم تا انشالله خدا بخواد یه نی نی بهم بده. انشالله هرکی نی نی میخواد خدا بی دردسر بهش بده. الهی امین

خدایا شکرت. خودت مواظب گلدخترهام باش 🙏

یعنی احتمال میدی که باردار شده باشی؟آره خب.رابطه جنسی،پریدن،دویدن،پیاده روی طولانی،بلند کردن وسیله س ...

آره احتمال 80 درصد میدم که باردار شده باشم. ما خونمون طبقه سومه پله زیاد داره. اصلا نمیتونم از خونه بیرون بیام با این تفاسیر 

من ماه اولی که باردار بودم یعنی از روزی که لقاح تشکیل شده با ماشین شخصی از مشهد رفتیم مهران همش تو ر ...

خب بعضی بدنا حساس تره بعضیا نه.من خودم خبر نداشتم باردارم از قزوین رفتم شهریار اومدم از کمردرد می مردم فقط..عروسی ام که رفته بودم کوفتم شد

بعدم یه بار تو باغ از جوب نیم متری تقریبا،پریدم ۱۲ساعت لکه بینی داشتم دکترم گفت پشت ساک حاملگی خونریزی داره و استراحت مطلق داد بهم

آره احتمال 80 درصد میدم که باردار شده باشم. ما خونمون طبقه سومه پله زیاد داره. اصلا نمیتونم از خونه ...

نه به این شدت،آروم رو پله ها راه بری اشکال نداره.من حتی حواسم نبود باردارم پله هارو دوتایکی میومدم پایین..😃

دکترم میگه خدا عاقبت این بارداریو به خیرکنه با این شیطونی تو..😄😄

خب بعضی بدنا حساس تره بعضیا نه.من خودم خبر نداشتم باردارم از قزوین رفتم شهریار اومدم از کمردرد می مر ...

وای چه سخته اینجوری.

دوست من ۳ماه میرفته زومبا حامله بوده نمیدونسته😅😅الان بچش از دیوار بالا میره.

ولی خودم خداروشکر اصلا تو مسیر که بودیم کمردرد اینا نداشتم فقط دسشویی همش میگفتم نگه دارین خیلی بد بود

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
وای واقعا؟؟؟ سه ماه اول وقت ویار و... .اصلا متوجه نشده یعنی؟

نه فقط میگفت یک روز یک لک خون دیدم رفتم دکتر و ازمایش فرستادمو اینا که دیدم حاملم اونم درگیر دکتر بود برا بارداری که خدا خواست و الان پسرش ۲سالشه

خب بعضی بدنا حساس تره بعضیا نه.من خودم خبر نداشتم باردارم از قزوین رفتم شهریار اومدم از کمردرد می مر ...

استراحت کردی اوکی شد؟ الان قلب نی نی ت تشکیل شده بسلامتی؟ 

آره الان خوبم شکر خدا.سونوی قلب نوزدهم باید برم.انشالله که تشکیل شده باشه..

انشاالله به امید خدا حتما تشکیل شده. نوزدهم 8 هفته ات پر میشه؟