2777
2789
عنوان

بارداری در ماه اول

229 بازدید | 21 پست

کسی بوده ماه اول اقدام،  باردار شده باشه ...؟؟

والا اینجا اینقد تاپیک میزنن ک ماه ها و سالها منتظرن نگرانم...!! تموم ازمایشات هم یه ماه پیش خودم و همسرم دادیم مشکلی نیست خداروشکر !

2 سال هم ازدواج کردیم ولی هنوز اقدام نکردیم

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی انگار تعدادشون کمه ...! بیشتر اونایی ک نمیخوان بار اول باردار میشن ! در واقع ناخواسته 😒

نه لزوما .‌‌‌‌‌‌اخه کسی نمیاد بگه من بار اول باردار شدم معمولا کسانی ک بعد از چند ماه باردار نمیشن با دیگران مطرح میکنن

ولی انگار تعدادشون کمه ...! بیشتر اونایی ک نمیخوان بار اول باردار میشن ! در واقع ناخواسته 😒

نه عزیزم من میخاستم و همون بار اول هم شد . فقط من خیبلی  بیخیال بودم . بنظرم باید بیخیال بد  و سپرد به خدا ‌ . من یه زمان یه ساله تو ذهنم بود و میدونستم طول میکشه ولی الکی استرس ب خودمو شوهرم ندادم .  

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...
نه لزوما .‌‌‌‌‌‌اخه کسی نمیاد بگه من بار اول باردار شدم معمولا کسانی ک بعد از چند ماه باردار نمیشن ب ...

اره ..درست میگی

مرسی 😌🙌🌱

نه عزیزم من میخاستم و همون بار اول هم شد . فقط من خیبلی  بیخیال بودم . بنظرم باید بیخیال بد &nb ...

منم حس خوبی داشتم..اومدم اینجا یخورده ترسیدم ... وگرنه ترس نداشتم و خیلی مشتاقم 🙌🌹

مرسی از نظرت 🌱

عزیزم منم با ماه اول باردار شدم و چون پریودهام خیلی منظم نبود و گاهی بی دلیل لکه بینی داشتم همیشه حس میکردم خیلی طول میکشه تا باردار بشم ولی ماه اول باردار شدم، الان هفت هفته هستم دیروزم قلبشو توی سونو دیدم خداروشکر