2777
2789
عنوان

ایا من باردارم؟

215 بازدید | 15 پست

سلام دوستان  ما یکسال و نیم که اقدام کردیم اما متأسفانه هنوز جوابی نگرفتیم تنبلیه خفیف تخمدان دارم دوماه لتروزول استفاده کردم به همراه متفورمین ولاکتوفم جوابی نگرفتم اما این ماه همش ترشح دارم ترشحات سفید مثل زمان تخمک گذاری و3روز که پریودم عقب افتاده به نظرتون امکان داره باردار باشم ؟؟؟ :-(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ترشح مثل تخمک گذاریه بارداری نیست منم داشتم آز دادم پرولاکتینم بالا بود یکماه دارو خوردم باردار شدم اگر باردار باشی ترشح لوسیونی رقیق داری ان شاالله بزودی جواب بگیری

https://www.instagram.com/ghazalmh97/
اگر ترشح مثل تخمک گذاریه بارداری نیست منم داشتم آز دادم پرولاکتینم بالا بود یکماه دارو خوردم باردار ...

یعنی مثل آب باشه یا نه؟؟؟ من چون دقیق میدونم کی تخمک گذاریم بوده حدود 5 روز بعدش برای اولین بار تخمدانا و رحمم و یکم کمرم درد گرفته و تیر میکشه راحت نمیتونم برم دستشویی هیچوقت اینجوری نشدم و میدونم کیست نیست و همینطور دردای پریودیمم اکثرا ندارم یا اگه دارم یکی دوروز قبلش شروع میشه ولی الان 5 روزه این دردارو دارم از دیشبم ترشح دارم که فرق میکنه من همیشه ترشحام آبکی بود موقع تخمک گذاری و بقیه دوره ها ولی الان غلیظ تره و بعد از ترشح دردام بهتر شده نمیدونم ... نظری داری بهم بگی عزیزم حدودا 4 روز یا 7 روز به پریودم مونده

یعنی مثل آب باشه یا نه؟؟؟ من چون دقیق میدونم کی تخمک گذاریم بوده حدود 5 روز بعدش برای اولین بار تخمد ...

ترشح بارداری از آب غلیظ تره سفیده ولی چسبناک و کشدار نیست دقیقا مثل لوسیون البته واسه شما هنوز زوده موعد پری شروع میشه نه هفت روز قبل کلا بنظرم به علائم دل نبند بزار موعدت برسه من خیلی علائم داشتم فکر میکردم باردارم اما نبودم 

https://www.instagram.com/ghazalmh97/
ترشح بارداری از آب غلیظ تره سفیده ولی چسبناک و کشدار نیست دقیقا مثل لوسیون البته واسه شما هنوز زوده ...

باشه عزیزم . ممکنه 12 روز بعد تخمک گذاری آزمایش خون نشون بده ؟؟؟ میخوام برم مسافرت پیش خونوادم گفتم مثبت بشه با خبر خوب برم