2777
2789
عنوان

خانومای کدبانو وارد به ترشی بیاین

100 بازدید | 12 پست

میخوام ترشی البالو درست کنم چیکار کنم خوب بشه؟شما چطوری درست میکنین؟

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

وای منم درست کردم هرسال درست میکنم شوهرم عاشقشه.البالورومیشورم ابش که رفت میریزم توشیشه سرکه ونمک میریزم یه قاشق کوچیکم شکرمیزنم

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️

البالو الان هست ؟! من یه ماه پیش درست کردم ، البالو رو شستم گذاشتم قشنگ ابش رفت خشک شد ریختم تو شیشه بعد سرکه و نمک و یه قاشق چای خوری شکر ریختم ملس بشه بعدم گذاشتم یه هفته ده روز خیلیم خوشمزه شده

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای منم درست کردم هرسال درست میکنم شوهرم عاشقشه.البالورومیشورم ابش که رفت میریزم توشیشه سرکه ونمک می ...

😍😍چقدر میذاری بمونه؟

البالو الان هست ؟! من یه ماه پیش درست کردم ، البالو رو شستم گذاشتم قشنگ ابش رفت خشک شد ریختم تو شیشه ...

😍😍🤗مرسی عزیزم ....اره شوهرم هفته پیش گرفت

😍😍چقدر میذاری بمونه؟

کلاده روزی یادوهفته ای عالیییه زودمیرسه ولی هستشو درنیاریابدمیشه سرکه رومیکشه خیلی به خودش ازطعم خودش خارج میشه

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
😍😍🤗مرسی عزیزم ....اره شوهرم هفته پیش گرفت

چه خوب کجایین شما

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟
چه خوب کجایین شما

اصفهان ....شوهرم از تو روستا رفته بود خریده بود نزدیکای اصفهان 

کلاده روزی یادوهفته ای عالیییه زودمیرسه ولی هستشو درنیاریابدمیشه سرکه رومیکشه خیلی به خودش ازطعم خود ...

😊😊مرسی عزیزم 

اصفهان ....شوهرم از تو روستا رفته بود خریده بود نزدیکای اصفهان 

اوکی به سلامتی و خوشی درست کنی بخورین عزیزم

😊😊مرسی عزیزم 

خواهش میکنم عزیزم😊