2777
2789
عنوان

معرفي لوازم ارايشي هاي من 💄

507 بازدید | 25 پست

بهم ديگه چيزاي خوبي كه استفاده كرديم رو معرفي كنيم😇

كرم پودر،رژ لب خوشرنگ،پنكيك،ريمل و... 

💄👠

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من تاریخ انقضا خیلی اهمیت بدید تو رو خدااا لوازم ارایشی هایی که تاریخشون تموم میشن استفاده نک ...

اره و از جاي معتبر،چيا استفاده ميكني؟بگو بهمون 😍

واسه چه پوستايي؟حدود قيمت؟

چرب.پنجاه حدودا

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!

منو منشن نكردي نمياااام

نميخاااام  

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

من ريمل دوسر لورال دارم

عيد گرفتم ٨٠ الان نميدونم چنده😕

ولي خيييييلي خوبه هم حجم دهنده ست هم بلند كننده

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
من ريمل دوسر لورال دارم عيد گرفتم ٨٠ الان نميدونم چنده😕 ولي خيييييلي خوبه هم حجم دهنده ست هم بلند ...

اره خوبه من قبلا داشتم 😍رژ خوشرنگ؟💋

اره خوبه من قبلا داشتم 😍رژ خوشرنگ؟💋

مسي به من خيلي مياد

مارك اليت😊 ميخواي عكسشو بفرستم؟