2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا خوب نیست،نخور

چرا این حرف میزنی شما پزشکی گلم

زندگی زیباست ای زیبا پسند                                       زنده اندیشان به زیبایی رسند                                    آنقدر زیباست این بی بازگشت                                    کز برایش می توان از جان گذشت  

گلم قرص جلوگیری حالا هر نوع مارک و دوزی هورمونیه و شما برای مصرفش باید پیش دکتر متخصص زنان بری و ایشون برای شما چکاپ هورمونی بنویسه اگه مشکل هورمونی فشار خون قلبی و...نداشتی بعد باتوجه به سن وزن و...قرص متناسب با فیزیولوژی بدنت برات تجویز مسکنه متاسفانه توی ایران خیلییییی ها سرخود مصرف میکنن

زندگی زیباست ای زیبا پسند                                       زنده اندیشان به زیبایی رسند                                    آنقدر زیباست این بی بازگشت                                    کز برایش می توان از جان گذشت  

نه عزیزم ولی یه سرچ بزنی تو گوگل خودت متوجه میشی؛از پزشک زنان هم بپرسی راهنماییت میکنه هرچند الان که دارن انقدر برای افزایش جمعیت تبلیغ میکنن قرصها هم تقلبی شده؛اگر آینده تصمیم به بارداری داشته باشی تا دو سال به تعویق میندازه؛هورمونهاتو به هم میریزه باعث چاقی میشه و...

نه عزیزم ولی یه سرچ بزنی تو گوگل خودت متوجه میشی؛از پزشک زنان هم بپرسی راهنماییت میکنه هرچند الان که ...

نه من نميخوام چاق بشم هر روز ميرم باشگاه،،پس چى خوبه واسه جلوگيرى؟

خدايا آرزوى دله همرو بر آورده كن🤲🏻
تاالان چجوری جلوگیری داشتین؟

طبيعى يا با كاندوم،،ولى چون شوهرم نى نى ميخواد من نميخوام واسه همون ميخواستم قرص بخورم چون ديگه همكارى نميكنه،،البته ما ماهى يه بار به زور رابطه داريم به خاطره اونم نميخوام عوارض قرصو تحمل كنم

خدايا آرزوى دله همرو بر آورده كن🤲🏻
نه من نميخوام چاق بشم هر روز ميرم باشگاه،،پس چى خوبه واسه جلوگيرى؟

اکثرا پزشکهای زنان میگن شیش ماه به شیش ماه روش جلوگیری رو تغییر بدین؛مثلا6ماه با کاندوم6ماه طبیعی ولی سعی کن قرص مصرف نکنی،وقتهایی هم که شک داری قرص اورژانسی بخور ولی در ماه بیشتر از دو سه بار نشه