2777
2789

چقددددد بده همش فکر کنی این ماه دیگ نی نی میادددد ولیییی یهوووو پرررری بیادددد..خدایااااا کی میخوااای جوابمونو بدددی😭😢

خداجووونم مرررسی

دکتر خوب رفتی؟ با سواد عاقل؟

یکی مثل #علیزاده تو دلِ کفر یه تنه داره شبکه‌های زنجیره‌ایِ ضددین و نظام و انقلاب رو میکوبه !از اتحاد ایران دم میزنه !یکی هم تو دلِ شیعه‌خونه تمام دغدغه‌ش اینه ک تو هیئت ماماناتون رو نفرستید خواستگاری یا فلان غذا رو پختم یا بریم فلان مداح روضه بترکونه!!!دومی تازه فریادم‌ میزنه#ما_اهل_کوفه_نیستیم!...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو مرضیه اقا حسینی همه میگفتن دو ماه یا سه ماه باردار شدن

البته دو نفری بودن ک مشکلات عدیده داشتن

یکی مثل #علیزاده تو دلِ کفر یه تنه داره شبکه‌های زنجیره‌ایِ ضددین و نظام و انقلاب رو میکوبه !از اتحاد ایران دم میزنه !یکی هم تو دلِ شیعه‌خونه تمام دغدغه‌ش اینه ک تو هیئت ماماناتون رو نفرستید خواستگاری یا فلان غذا رو پختم یا بریم فلان مداح روضه بترکونه!!!دومی تازه فریادم‌ میزنه#ما_اهل_کوفه_نیستیم!...
دکتر خوب رفتی؟ با سواد عاقل؟

اره ۳ ساله ..دوماه میرم رویان ماه قبل عکس رتگی دادم لوله ام بسته بود که باز شده گفتن این ماه دیگ میشه ولی نشدد..شوهرمم اسپرمش حرکتش کمه😢

خداجووونم مرررسی

منکه دیگه خیلی وقته میدونم میشنوه دعامو میبینه تلاشمو اما نمیخواد بده 

گاهی حس میکنه تازه پریود که میشم گریه میکنم بهم لبخندم میزنه انگار اسکلم 

حالا هرکی نمیخواد ناخواسته باردار میشه اااا بعد ماهایی که میخوایم اینجور باید خار و خفیف بشیم از چشم انتظاری 

ن ولی پریودیم منظمه..کیست یا عفونت هم ندارم😞

ربطی نداره منم فک میکردم چون پریودم منظمه تخمک گزاریم حوالی ۱۶  سیکلم میشه...ولی وقتی کیت زدم ۱۸ سیکلم مثبت شد...

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)