2777
2789
عنوان

اوناییییی که منتظر نی نی هستن ولی نمیشه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 72 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دیروز پری اومد و حالا مثل اون روزی ک فهمیدم مشکل داریم دارم گریه میکنم البته هر ماه همینه ولی این ماه خیلی بیشتر شده....یکسال و نیم توی راه درمانیم حالا منتظر انتقالم خسته ام برا حرف و حدیثا برا این همه گریه و تنهایی....تو روخدا سر نمازاتون برا منم دعا کنید...

سلام و خسته نباشید. من دانشجوی روانشناسی هستم و پایان نامم راجع به مشکلات ناباروری هست . این پرسشنامه برا کسانی هست که بعد از یک سال تلاش هنوز بچه ندارن یا بچه دارن ولی برای بچه دوم هنوز موفق به بارداری نشدن.میخواستم ازتون خواهش کنم اگر شرایطشو دارید لینک پرسشنامه رو بهتون بدم که برام پر کنید.واگر کسانی رو می شناسید که همین مشکل رو دارند برای اونها هم بفرستید لطفا  

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSceUt83__JM5MuXYkev4H2rf4D5gch9dReH9du6uIdS75kquA/viewform

رویان چی بهش داد؟ گفت بزارید طبیعی؟ منم شوهرم کم تحرکه

دکترش بهش گفت فقط سبژی با میوه...هر دوساعت به خوذش اب سرد بزنه...برای منم عکس رنگی دادن با کلی ازمایش

خداجووونم مرررسی
منم دیروز پری اومد و حالا مثل اون روزی ک فهمیدم مشکل داریم دارم گریه میکنم البته هر ماه همینه ولی ای ...

من امروز پری شدم یکم گریه کردم ولی گفتم نباید نا امید بشم شما هم نا امیدددد نباش عزیزم..انشالله زووودی خدا ی نی نی سالم بهت میذه😘

خداجووونم مرررسی
به خدا اگر خدا بخواد همه این ازمایشها الکین اگه بخواد میشه نخواد هم به هیچ عنوان نمیشه

اره واقعا...ولی ماهم باید حرکتی بکنیم که خدا جوابمون بده دیگ😜

خداجووونم مرررسی
عزیزم با یه کم عسل قاطی کن مثل قرص در بیار بده با آب بخوره 

اره همینکارش میکنم اونم هی غر میزنه . تازه دلم میخواد خودم هم بخورم میگن خیلی مقویه

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
اره همینکارش میکنم اونم هی غر میزنه . تازه دلم میخواد خودم هم بخورم میگن خیلی مقویه

اره عزیزم برا خودت هم خوبه بزار تو یخچال چون با عسل قاطیه سفت شه 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
عزیزم کدوم شهره این دکتر وکدوم کلینیک

تهران کلینیک امیده گلم

یکی مثل #علیزاده تو دلِ کفر یه تنه داره شبکه‌های زنجیره‌ایِ ضددین و نظام و انقلاب رو میکوبه !از اتحاد ایران دم میزنه !یکی هم تو دلِ شیعه‌خونه تمام دغدغه‌ش اینه ک تو هیئت ماماناتون رو نفرستید خواستگاری یا فلان غذا رو پختم یا بریم فلان مداح روضه بترکونه!!!دومی تازه فریادم‌ میزنه#ما_اهل_کوفه_نیستیم!...