2777
2789
عنوان

اوناییییی که منتظر نی نی هستن ولی نمیشه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 72 پست
برو مرضیه اقا حسینی همه میگفتن دو ماه یا سه ماه باردار شدن البته دو نفری بودن ک مشکلات عدیده داشتن

عزیزم کدوم شهره این دکتر وکدوم کلینیک

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم
منکه دیگه خیلی وقته میدونم میشنوه دعامو میبینه تلاشمو اما نمیخواد بده  گاهی حس میکنه تازه پریو ...

دقیقا..خواهرشوهرمم ی بچه۳ساله ذاشت هی میگفت دیگ نمیارم..همینو نمیخواد الان اومده میگه ناخواسته حامله شده

خداجووونم مرررسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره منم فک میکردم چون پریودم منظمه تخمک گزاریم حوالی ۱۶  سیکلم میشه...ولی وقتی کیت زدم ۱ ...

من واک میشم ی هفته ی شب درمیون هفته دوم دوشب درمیون ی سره نزدیکی داریم 

خداجووونم مرررسی
اره ۳ ساله ..دوماه میرم رویان ماه قبل عکس رتگی دادم لوله ام بسته بود که باز شده گفتن این ماه دیگ میش ...

تا حالا ایو ای یا ای وی اف کردین؟؟خواهر منم ۸ساله منتظره شوهرش کم تحرکی اسپرم داره

فرشته کوچولو من ۱۰مهر زمینی شد   خداجونم شکرررت
تا حالا ایو ای یا ای وی اف کردین؟؟خواهر منم ۸ساله منتظره شوهرش کم تحرکی اسپرم داره

ی سری ازمایش نوشتن برام برای هورمون.ی دونه دیگ پاو اسمیر..اینارو باید انجام بدم بعدش ببرم ببینن ای یوای لازمه یان..ای یوای هم دردش مثل عکس رنگیه؟عکس رنگی ک خیلی درد داشت

خداجووونم مرررسی

ن عزیزم ایو ای دردی نداره.ولی ب خواهر من گفتن ایو ای فایده نداره باید بره ای وی اف انشاالله هم شما هم خواهر منو هنه منتظرا زودتر دامنشون سبز شه

شوهرم ۸۰ درصد حرکتش کمه..۲ درصد هم سر نداره.رویان دکترش گفته برو میوه با سبزی بخور خوب میشه اخه مگ م ...

ب خواهر من گفتن شیرموز خرما عسل نی شکر.گردو کنجدو...بخوره