2777
2789
عنوان

چی کار کنم دلسوزیم کم شه

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 45 پست
آخه دوسال اشک ریختم بخشیدم الان دوباره دلم واسش میسوزه میگم گناه داره 

دلت واسه خودت بسوزه ک بهترین لحظه هاتو اشک ریختی دلت ب حال پدرو مادرت بسوزه ک شاید تو نگی تو دلت اشوبه ولی چشمای قرمز و حال خرابت ازارشون داده 

بیا تاپیک من آینده ی تو بااین مرد منم عزیزم دلت واسه خودت بسوزه

دقیقا همه ی این چیز هایی که شما نوشتید هست با حرفاش خوردم می‌کرد. سربازی رفت پا به پاش بودم بخدا انگار تمام اتفاق هایی که واسم افتاده رو نوشتین

❤️😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو یک ماهو نیم باهاش در ارتباط نبودی معلوم نیست اون تا الان کجا بوده چیکار کرده.معذرت میخوام ( ...

باهاتون موافقم من یک ماه و نیم خبر نداشتم ازش نمیخوام برگردم هیچوقت فقط از خودم ناراحتم چرا همه با سنگدلی رفتار میکنن باهام ولی من دلم میسوزه براشون 

❤️😍

تو فقط خیلی مهربونی همین :) عزیزم به کارای گذشتش فکر کن،به روزایی ک اذیت شدی و اشکتو در آورد،ن اینکه لایق بخشیدن نباشیا،ن اصلا،اتفاقا ببخش ولی تکرار نکن،خطتو عوض کن،هر چی ازش داری پاک کن،خودت ب خودت کمک کن ک فراموشش کنی،تا ی مدت کائنات مقاومت می کنند و نمیزارن و هی برات مرورش می کنند و یادت میندازن ولی تو محکم تر از این حرفایی :)

اگر خدا بخواهد❤️
عزيييزممم نگو اينجورى صرفا چون اين آدم اينجوريه دليل نميشه خواستنى نباشي شايد خدا ميدونه اون بى لياق ...

کلا نمیدونم چرا اینجوری می‌کرد همه پسر ها عاشق دختر های بورن من چشام عسلی موهام طلایی رنگم نکردم بخدا سادم ولی ادن برعکس دوست داشت همش میگفت خوشگلی ولی من عاشق چشم و ابرو مشکی ام من چاق بودم دوست نداشت منو لاغر شدم بخاطرش 15کیلو کم کردم بعد از من می‌گفت دختر داییم خوبه تپله 

❤️😍
منم متل تد زودی دلم میسوزه ولی تو یه کاری کن که میدونم نمیتونی سریع خط تو عوض کن و ازش فاصله بگیر دخ ...

دارم همین کارو میکنم خط سفارش دادم تا دو سه روز دیگه دستم میرسه ولی هی زنگ میزنه ببینه خطم عوص شده یا نه منم هییی دلم میسوزه

❤️😍
تموم شده همه چی. یک ماه و نیمه تموم شده. ولی هر بار پیام زنگ از طرف خودش خانوادش هیچکدومشون قدر خوبی ...

یادش بخیر 

زنداداش من..... واسه داداشم شب اعزام به خدمتش همین کارارو کرد چقدر توی ترمینال دست انداخت گردن داداشم اشک همه مون درومد....

دوماه آموزشی مرتب مادرش گفت تو لیاقت بهتر ازاینو داشتی تو هنوز خواستگار داری....

اینم یه روز وسایلشو جمع کردو بی خداحافظی رفت.....

دوهفته بعد داداشم اومد.... خونه ش خالی بود الهی بمیرم براش کسی منتظرش نبود.....

بعد دادخواست طلاق داد 

رفت پی دنیای خودش ....

خوشبختیش پول بود ولی بامرد ۲۰سال ازخودش بزرگتر....

چقدر همه مون دوستش داشتیم!!!!!!

میبینی استارتر!

بی وفا بی وفاست کاریش نمیشه کرد 

وقتی برات دست و پایی نزده 

وقتی منتظررفتن توئه بذاربره.....

حالا که برگشته بایدازت خواهش کنه بمونی....

رمانتیک کردن قضیه دردی رو دوانمیکنه

دلت واسه خودت بسوزه ک بهترین لحظه هاتو اشک ریختی دلت ب حال پدرو مادرت بسوزه ک شاید تو نگی تو دلت اشو ...

دقیقا حرفاتون درسته خیلی عذاب کشیدم خیلی فک میکنم پسر خوب اصلا وجود نداره به هیچکس نمیشه اعتماد کرد دیگا

❤️😍
تو فقط خیلی مهربونی همین :) عزیزم به کارای گذشتش فکر کن،به روزایی ک اذیت شدی و اشکتو در آورد،ن اینکه ...

خیلی فک میکنم ولی آخه اونم خوبی هایی داشت اون داره بخاطر این که عذاب نکشه چون من تو این شهرم میره اهواز 

❤️😍
یادش بخیر  زنداداش من..... واسه داداشم شب اعزام به خدمتش همین کارارو کرد چقدر توی ترمینال دست ...

واقعااا؟چطور دلش اومد؟ نرفتید بگید آخه چرا؟ 

❤️😍
کلا نمیدونم چرا اینجوری می‌کرد همه پسر ها عاشق دختر های بورن من چشام عسلی موهام طلایی رنگم نکردم بخد ...

همچين آدم خود درگيري همون بهتر كه نشد ولى يه چيزي بگم؟ من يه نامزد داشتم (همه ى انسانها يك اندازن چيزي به نام زشت و زيبايي وجود نداره به خاطر كار خودش ميگم وگرنه من كه ديوونش بودم) همهههه همهههههههههه ميگفتن پسر نبود ديگه ميخواى با اين ازدواج كنى؟ مگه شوهر قطعه، خودمم بينى و لبم عملى بود موها بلند قابل قبول بودم ولى اون هميشه بهم ميگفت خيلي زشتى! به هركى ميگفتم ميخنديد 

كسي كه در حدت نيست ( بازم ميگم در اصل همه ى انسانها يه اندازن از نظر خودشون كه فكر ميكنن در حدت نيستن) سعى ميكنن خوردت كنن تا اندازشون بشى

حال من خوب است اما با تو بهتر ميشوم ❤️A❤️
خیلی فک میکنم ولی آخه اونم خوبی هایی داشت اون داره بخاطر این که عذاب نکشه چون من تو این شهرم میره اه ...

خب با خودت رو راست باش،میخوای فراموشش کنی؟اگه آره که باید نسبت بهش بی تفاوت باشه و اگه نه ک باید گذشته رو تکرار کنی :)

اگر خدا بخواهد❤️
همچين آدم خود درگيري همون بهتر كه نشد ولى يه چيزي بگم؟ من يه نامزد داشتم (همه ى انسانها يك اندازن چي ...

اعتماد به نفسم و از بین برد خورد شدم نمیدونم باید چطوری خودمو درست کنم 

❤️😍
دقیقا همه ی این چیز هایی که شما نوشتید هست با حرفاش خوردم می‌کرد. سربازی رفت پا به پاش بودم بخدا انگ ...

همه روبخون....همه رو ....

کاش دستم بهت می‌رسید 

میکوبوندمت به دیوار !!!!

یه سیلی محکم ولی دلسوزانه بهت میزدم 

که ازخواب بپری!!!!

که نشی سارا!!!!

که باگریه بچه تو بغل نکنی!

که هرشب چشم گریون سرروی بالش نذاری !

که محبت ازکسی گدایی نکنی!

اگه دستم بهت می‌رسید گلوتو فشار میدادم که نفس نکشی نه اینکه از بی عشقی دچار مرگ تدریجی بشی....

من خواهر بزرگترت ....

عزیزم خودتو حفظ کن! 

همسر نباید که فقط همسر باشه 

به پدر بچه ت فکرکن

به داماد پدرت....

لیاقت داره؟؟؟؟؟

چندسال خوردت کرده؟؟؟!!!!

همه ی عمر میخوای اسیرباشی؟!

اگه دختر خوبی باشی من کمکت میکنم 

حاضرم هرروز برات وقت بذارم که بتونی به خودت مسلط بشی وبهش واسه همیشه بگی نه!!!!!!

خب با خودت رو راست باش،میخوای فراموشش کنی؟اگه آره که باید نسبت بهش بی تفاوت باشه و اگه نه ک باید گذش ...

هیچوقت نمیخوام گذشتم تکرار شه دیگه. به اندازه 5سال پیر شدم از همه همسن های خودم خیلی بیشتر میفهمم زندگی و بخدا 

❤️😍