2777
2789

میخوام از اول اولش براتون بگم ، من 16 سالم بود که با یه پسر آشنا شدم ، اون روزا اصلا تو حال و هوای عشق و عاشقی و این حرفا نبودم ولی واسم پیش اومد کم کم عاشقش شدم و الان دیوونشم الان یه سالی میشه که با هم نامزدیم ، البته نه به صورت رسمی ، با خانوادش اومد و پدر و مادر من به سختی موافق وصلتمون شدن ولی فعلا فقط در حدی که اسممون که روی هم باشه ، 21 سالشه... حالا مشکل اینجاست که اون یه سری نیازا داره یه سری نیازا که خیلی طبیعیه و هر کسی مطنئنن بهش نیاز داره ، ازم میخاد که کمکش کنم و منم بخاطر شرایطش سنش و یسری مشکلاتی که داره بهش حق میدم اما واقعا نمیتونم بهش کمکی کنم ، واقعا نمیدونم باید چیکار کنم کمکم کنین:(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاری نکن اشتباه محضه حالا من دیگه گفتم

دلیل ندارد بـہ توفکر کنم تو ناخوآگاه در ذهن منی...برای حل شدن مشکلاتمون یه صلوات مهمونم کنید...مامان جون نمیخوای بیایی تو دلم نمیخوای منم حس مادر شدنو بچشم چشم انتظارتم عزیزمادر بیا و سوپرایزم کن بیا و تنهایامو جبران کن بیا همدمم شو بیا که پا به پای هم بچگی کنیم اگه من بچگی نکردم با هم دیگه جبران کنیم اگه حس مادر و دختریو نچشیدم بیا منو تو با هم بچشیم منتظرتم عشق کوچولوی من💖

عزیزم بهتره تا ازدواج نکردین فکرشو نکنی. چون اونی که ضرر میکنه تویی. بگو. اگه واقعا نیاز داری زودتر به فکر ازدواج باش

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
هیچ کاری نکن اشتباه محضه حالا من دیگه گفتم

لایک

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀