2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم بنظرم بهتره بتا سوم هم بديد

ببين دوتا تجربه اينحا خوندم بهتون ميگم

اول اينكه يكنفر مثل شما دوتا آزمايش داد و آزمايش دوم فقط ده تا رفته بود بالا با اينحال آزمايش سوم داد و عالي بود و با بتاي اولش درست درميامد كه خطاي آزمايشگاه بود

دومي هم تو هفته شش آزمايش داد و بهش گفته بودند بتا يك هست و بعد كه شكايت كرده بود اشتباه شده بود و بتاش بالاي هفت هزار بود 

اما تجربه خودم تو بارداري اولم بتا اولم ١١٠ شد و بتا دوم ١٤٣ و متاسفانه يك هفته بعد لكه بيني و خونريزي و سقط   بارداري پوچ بود حتي ساك هم نبود 

خدایاشکرتتتتت 😍😍
عزيزم بنظرم بهتره بتا سوم هم بديد ببين دوتا تجربه اينحا خوندم بهتون ميگم اول اينكه يكنفر مثل شما د ...

برای منم احتمالا پوچه،دوشنبه هفته پیش موعدم بود،شنبه این هفته بتا 247 و امروز 110 بود،دیشب دل درد و کمی لکه بینی داشتم

رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم
برای منم احتمالا پوچه،دوشنبه هفته پیش موعدم بود،شنبه این هفته بتا 247 و امروز 110 بود،دیشب دل درد و ...

عزیزم شما بچتون دوقلو شد؟ پسر یا دختر؟

وقتی فکر میکردم خدا باهام نیس، با این معجزه قشنگش بهم نشون داد بهم خیلی نزدیک😍....مرسی خداجونم😚پسرم دنیامه🤩🥰خدا جونم دوباره بعد ۳ سال معجزشو بهم نشون داد🤩دوتا فرشته شدن معجزه های زندگیم🤩