2777
2789
عنوان

بیاین راهنمایی م کنین 🙌

233 بازدید | 25 پست

سلام...سلاااااام 🙋

من یه سری از دوستام قراره چن روزه دیگه از شهرستان بیان تهران یه روزه...به نظرتون کجا ها ببرمشون؟ 

بهترین سفره خونه ای که میشناسین کجاست؟ 

برای صبحانه کجا بریم؟

پیش پیش مرسی که کمک میکنین 😘

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

پیش پیش بگم نمدونم تهرانی نیستم عامو  

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

من میرم ولی مث چی میشینم تو ماشین میرم 😩😩😩😩نمیدونم کجاس😁😁😁

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیش پیش بگم نمدونم تهرانی نیستم عامو    

دست گل ت درد نکنه...به خدا همه جاها رو انقدر رفتم برام عادی شده نمیدونم کجا میتونه براشون خوب باشه 

بازم مرسی که گفتی.من نمیدونم چرا کسی زیاد نمیاد تاپیک من 😅😭

چی کجاس؟ 😂😂😕😕

ادرساش😁😁😁😁😁😁

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
اسم شم بگی کافیه خودم ادرس ش رو یا بلدم یا سرچ میکنم خواهر 😂😂😂❤

اخه مشکل اینحاس اونم نگا نمیکنم 😐😐😐خنگم قول میدم از این ب بعد نگا کنم 😐😐😐

فعلا بستنی نعمت تو ذهنم 😂😂😂😂😂

کجای تهرانی؟اگه میحای خرج کنی ببرشون فود کورت پالادیوم،انواع و اقسام غذا رو داره،لواسونم خوبه، برگر ...

من که خودم اکباتانم.پالادیوم تو ذهن م بود...مهم نیست خرج ش فقط خوش بگذره...

بگو بگو خواهر 

سفره خونه خوب چی؟ برای قلیون و اینا 🙈

اخه مشکل اینحاس اونم نگا نمیکنم 😐😐😐خنگم قول میدم از این ب بعد نگا کنم 😐😐😐

نگا کن خواهرم 😂😂😂😐😐😐😐

شوخی میکنم بازم ممنون عزیزم 

من که خودم اکباتانم.پالادیوم تو ذهن م بود...مهم نیست خرج ش فقط خوش بگذره... بگو بگو خواهر  سف ...

عزیزم رستوران گردون برج میلاد برای یک شام لوکس یا رستوران البرز سهرودی عخوبه و یا شاندیز جردن vip

رستوران اسپیو درکه هم خوبه

برای صبحانه هم بازم گردون برج میلاد و همچنین پیپل سعادت اباد و لیوینگ روم زعفرانیه خوبه

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی