2777
2789
عنوان

دندان سیاه کودک من

241 بازدید | 25 پست

کسایی که دندون بچه هاشون در اثر خوردن قطره اهن یا به هر دلیلی سیاه شده یا حتی دندان خودشون دچار مشکل شده خمیردندان فوراور لیوینگ امریکارو بهشون معرفی میکنم.این خمیردندان جزو اصلی ترین محصول فوراور هستش.که حتی برای کودکان زیر یک سال هم میشه استفاده کرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من با سرنگ قطره ها رو میداد اصلا دندونای بچه ش آسیب ندید

منم با قطره چکون میدم ولی بچم نمیخوره مجبورم دستاشو با پاهام بگیرم و بریزم تو دهنش هی میخاد بریزه بیرون نمیذارم واسه همین میماله ب دندوناش بعدشم هرکاری میکنم اب نمیخوره

خواهش میکنم منو لایک نکنین😭😭 (بجز مواقعی ک خودم میگم😊)
عزیزم قیمتش چنده؟دندونای دختر یکساله ی من ک کاملا سیاهه نمیدونمم علتش چیه؟

مطمئن باش بعد چند بار زدن این خمیر دندون دندوتاش عالی میشه.من خودمم باورم نمیشد ولی دوستم ام استفاده کرد واسه بچه اش عالی بود.حتی میگه معده ام میسوخت یه خورده شو خوردم معده ام خوب شد.میتونی توی گوگل درباره اش تحقیق کنه.تماما حاوی ژل آلوئه ورا هستش

منم با قطره چکون میدم ولی بچم نمیخوره مجبورم دستاشو با پاهام بگیرم و بریزم تو دهنش هی میخاد بریزه بی ...

بریز تو گلوش نه تو دهنش چون دیگه نمیتونه برش گردونه قورتش میده