2777
2789
بچه من 13بوددستگاه اوردن خونمون سه چهارروز زیردستگاه بود

چه خوب 

من نیاوردم همون تو بیمارستان پیشش بودم 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
جدی ؟ ‌واقعا ختنه تاثیر داره  من پسرمو شش ماهگی ختنه کردم

اره عزیزم خود دکتر میگ زردی خیلی بالاس ختنه کنین زودتر رفع میشع.من پسردختر عموم 20روزه ختنه کرد زردیش 12بود زود خوب شد

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه من 13بوددستگاه اوردن خونمون سه چهارروز زیردستگاه بود

چقدر هزینش شد؟ 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
اره عزیزم خود دکتر میگ زردی خیلی بالاس ختنه کنین زودتر رفع میشع.من پسردختر عموم 20روزه ختنه کرد زردی ...

بسیار ممنونم از اطلاعاتت 😘😘😘😘 

ان شالله این یکی پسرم به دنیا اومد زود ختنه میکنم تا زردی نگیره سر اولی خیلی اذیت شدم تجربه هم نداشتم واقعا سخت بود ولی خدا رو شکر به خیر گذشت 

چقدر هزینش شد؟ 

فکرکنمصدتومن واسه اون چندروز

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
از بیمارستان خصوصی گرفتین یا دولتی؟ 

ا،یک جا کرایه کردیم

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
بسیار ممنونم از اطلاعاتت 😘😘😘😘  ان شالله این یکی پسرم به دنیا اومد زود ختنه میکنم تا زردی ن ...

خداروشکر .اگ خیلی ترس داری خوب ببر حجامت پشت گوش بالاترین زردی با این روش خوب شده

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

من دخترم روزسوم بردیمش دکتر.ازمایش دادیم 14بوددکترگفت بستری لازمه.امادیگه الان دستگاه کرایه میکنن میارن خونه.وبچه رواوتومیذارن.ماسه روزگذاشتیم فقط.البته من همون روزسوم پشت گوشش روحجامت کردم.خداییش بعداظهرش احساس کردم که زردیش کمترشده.

خداروشکر .اگ خیلی ترس داری خوب ببر حجامت پشت گوش بالاترین زردی با این روش خوب شده

حجامتو فک نکنم شوهرم بذاره 😅 

همون ختنه بهتره 

حالا ان شالله به سلامتی دنیا بیاد برام دعا کن خانمی 😘

حجامتو فک نکنم شوهرم بذاره 😅  همون ختنه بهتره  حالا ان شالله به سلامتی دنیا بیاد برام د ...

انشالا چشم گلم 😁منم این هفته میخوام برم دستگاه ای یو دی بزارم نی نیم 4ماهشع دعا کن بهم بسازه

انشالا چشم گلم 😁منم این هفته میخوام برم دستگاه ای یو دی بزارم نی نیم 4ماهشع دعا کن بهم بسازه

ان شالله عزیزم 😘😘😘 

خدا نی نی نازتو نگه داره 🙏🏻

ان شالله عزیزم 😘😘😘  خدا نی نی نازتو نگه داره 🙏🏻

فداتم همچنین گلم