2777
2789

سه تا پنج روز

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی عزیزم . دیگه نمیگره

پسر من پنج روزش بود گرفت بستری شد خوب شد چند روز بعدش دوباره زردی گرفت دوباره بستری شد. 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
پسر من پنج روزش بود گرفت بستری شد خوب شد چند روز بعدش دوباره زردی گرفت دوباره بستری شد.&nb ...

حیلی زرد میشن چطور میسه تو خونه تشخیص داد شماره چند بود زردیش

برا ارامشم یه صلوات میفرستی

اگه داشته باشه روزای اول مشخص میشه. همون هفته اول. اینم بگم که زردی اکثر بچه ها دارن و درمانش اصلا سخت نیست فقط باید به موقع ببریش واسه تشخیص و از دستگاه طبق دستور دکترش استفاده کنین

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
مطمئنی عزیزم . دیگه نمیگره

اره گلم بعدم یک چیز طبیعیه نهایتش با قرص رفع بشه اگرم پسر باشه ختنه میکنی سریع رد میشه خعیلیم عالی

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

بایدببریش بهداشت تا میزان زردیشواندازه بگیرن به نظرم اگه بالاتراز12باشه خطرناکه

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
حیلی زرد میشن چطور میسه تو خونه تشخیص داد شماره چند بود زردیش

من که بچه اولم بود وارد نبودم خیر سرم پیش مادرشوهرمم زندگی میکردم اونم با دو تا بچه متوجه نشد مامانم روز پنجم اومد پیشم البته قبلش هم اومده بود اما بچم زردی نداشت تا اومد گفت بچه زرد شده پوستش منم با شوهرم سریع بردیمش اورژانس بیمارستان دکتر تا دیدش گفت بستری شه از صورت تا قفسه سینه زرد بود دست و پاهاش سفید بود دو روز بعد مرخص شد چند روز بعدش صبح بیدار شد تا چشماشو باز کرد دیدم سفیدی چشماش زرد شده زنگ زدم شوهرم دوباره بردیمش اورژانس ایندفعه ازش آز خون گرفتن نیم ساعته جواب دادن دوباره گفتن باید بستری شه یه روز بعدش مرخص شد خدا رو شکر الانم 6 سالشه 😍

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
بایدببریش بهداشت تا میزان زردیشواندازه بگیرن به نظرم اگه بالاتراز12باشه خطرناکه

بالاتر از 10 بستری میکنن 

البته وزن بچه هم مهمه بچه من 3 کیلو بود ریزه میزه بود نسبت به قدش 

اره گلم بعدم یک چیز طبیعیه نهایتش با قرص رفع بشه اگرم پسر باشه ختنه میکنی سریع رد میشه خعیلیم عالی

جدی ؟ ‌واقعا ختنه تاثیر داره 

من پسرمو شش ماهگی ختنه کردم 

بالاتر از 10 بستری میکنن  البته وزن بچه هم مهمه بچه من 3 کیلو بود ریزه میزه بود نسبت به قدش&nb ...

بچه من 13بوددستگاه اوردن خونمون سه چهارروز زیردستگاه بود

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی