2777
2789
عنوان

بی محلی شوهرم به مهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 27 پست
شاید خجالتیه نمیتونه تو جمع بگو بخند داشته باشه  مثلا داداش من اهل تارف و پذیرایی نیست اما ته ...

نمیدونم توی خونه خیلی خوبه باهام ولی توی جمع اینجوری نیس نه که بی محلی کنه کلا نمیاد سمت من

ماییم ونوای بینوایی بسم الله اگر حریف مایی
بله دقیقا جایی هم بریم براش مهم نیست میزبان چجوری رفتار کنه حتی اگه خانواده من باشن..میگه شاید بنده ...

پس این بنده خدا قصدش بی احترامی نیست.فقط شلوغی رو دوست نداره ومنزویه

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجور مردا با حرف زدن درست نمیشن . شوهر منم وقتی مهمون میاد ساکته . ۱۴ ساله دارم باهاش حرف میزنم عو ...

اره شوهر ابجی دوقلوی منم مهمون میره ساکته یا باگوشیش ور میره اولا به شوهرمن برمیخورد ولی الان دیگه براش عادی شده و شناختتش ولی درکل یجوریه منکه دوست نداشتم شوهرم اونجوری باشه البته شوی منم زیاد مهمان دوسته اینم یکم عصبیم میکنه

نمیدونم توی خونه خیلی خوبه باهام ولی توی جمع اینجوری نیس نه که بی محلی کنه کلا نمیاد سمت من

الا جون اطرافیان .. همه ایشون رو همین طور که هست میپذیرن .. بعضیا مدلشون اینه ایرادیم نداره هر کس شخصیتی داره

یه نیرو برای پذیرایی بگیر تو که این همه واسه مهمون خرج میکتی هفتاد هشتاد تومن هم بده به یکی بیاد کم ...

نه حرف کمک کردن نیست خواهرم خدایی خیلی کمک میکنه خواهرشوهرامم بعضی وقتا میکنن ولی خواهرم همه کار میکنه از آشپزی و سالاد درست کردن تا ظرف شستن وجمع کردن ولی دوست دارم شوهرمم تعارف کنه میوه چای شیرینی منظورم این بود گلم

نی نی یارتاپیکای منو بترکون زودباش عزیزم

میشه لطف کنی و یه تاپیک جدا بزنی...با این کار شخصیتت را به نمایش میذاری

شاید خجالتیه نمیتونه تو جمع بگو بخند داشته باشه  مثلا داداش من اهل تارف و پذیرایی نیست اما ته ...

دقیقا همین جوره...

الا جون اطرافیان .. همه ایشون رو همین طور که هست میپذیرن .. بعضیا مدلشون اینه ایرادیم نداره هر کس شخ ...

مرسی فدات شم..خیلی مرد خوبیه...درسته اخلاق وشخصیتش اینجوریه ولی مردم نمیپذیرن

حالا ما برعکس شماییم

همسرم به شدت مهمون دوسته و وقتی مهمون میاد خیلی گرم پذیرایی میکنه و خوش برخورده

ولی من مهمونی برم یا بیاد سردم

تعارف نمیکنم و زیاد قاطی نمیشم و سرمو میکنم تو گوشی یا سکوت میکنم

دلیلش اینه که مهمونی دوس ندارم و ترجیح میدم با همسرم یا دوستای خودم وقت بگذرونم و اینکه تو مهمونی سوالاتی پرسیده میشه که از نظر من دخالته و دوس ندارم کسی وارد این موضوعات بشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan