2777
2789

من تو دانشگاه تهران جنوب پرسیدم گفتن نمیتونی باید با آزمون بیایی نگهبانی جلوی دانشگاه اینو‌ گفت👀 بعد  دانشگاه تهران شرق پذیرش داره ولی من نمیخوام برم از این دانشگاه متنفرم! گفتن میتونی دو ترم بخونی انتقالی بگیریی بیایی تهران جنوب مگه میشه انتقالی میدن؟ خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم🙂

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

چکار نگهبان داریدفترچه بخون حودت

دفترچه از کجا بخونم؟؟ دفترچه رو داری لینکشو بزاری؟

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو دانشگاه از آموزش بپرسضمن اینکه انتقالی خیر اما میتونی تهران جنوب مهمان بشی

مهمان یعنی چقدر میتونم مهمان باشم؟ من فقط نمیخوام خیلی تو قیامدشت بمونم از همون اول نمیشه مهمان رفت؟

مهمان یعنی چقدر میتونم مهمان باشم؟ من فقط نمیخوام خیلی تو قیامدشت بمونم از همون اول نمیشه مهمان رفت؟

خب قطعا کل دوره رو نمیتونم مهمان باشی فکر میکنم دو سه ترمش رو بتونی ولی قوانین دانشگاه خیلی تغییر کردن برای اطمینان از آموزش دانشکده فنی بپرس شمارشون تو سایت هست