2777
2789

بچه ها هر ماشینی میاریم کارشناسی ی مشکلی داره

207 قدیمی بردیم

تارا صفر بردیم 

۲۰۶

همشون یا شاسی و سینی ضربه دارن یا فنی مشکل

تا امروز یا فنیشو ما دادیم یا کارشناسی رنگشو

امروز ی ادم بسیار عوضی اومد هرچی گفته بود دروغ بود گازشو گرفت رفت پول هیچیو نداد موندیم اصلا پشیمون شدیم از خرید همش بنداز بندازه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مامان منم داره ماشین میخره خود فروشنده میگه ماشین سالمه میبری کارشناسی صد جور عیب داره 

یه عالمه پول کارشناسی ماشین ازمون گرفتن ماشینم مال فروشنده ها بوده نه ما 

عجیبه بخدا

کارشناس ها دروغ میگن؟

همه فروشنده ها دروغ میگن سالمه یا بیرنگه

میبریم کارشناسی میفهمیم دروغ میگن مثلا یکیشون گفته بود بیرنگه درست میگفت اما فنیش روغن ریزی و مشکل موتوری داشت ، پول رنگشو ما دادیم فنیشو چون دروغ گفت خودش داد 

الان چندتا ماشین میبریم همش مشکل دار

ما هیچوقت جرات نکردیم،ماشین از کسی بخریم.فقط از آشنا خریدیم.ماشین چپی بود،کارشناس اومد گفت چپه،همش ر ...

اره دقیقا امروز ی ۲۰۶ بردیم گفته بود بیرنگ و سالمه کلی هم تعریفشو کرده بود فهمیدیم شاسی و سینیش خورده روغن ریزیم داره بما گفته بود فقط بکسل بند خورده خلاصه اولش گفت واسه ضربش کم میکنم گفتیم اوکی ادامه بدید به چک کردن ماشین بعد جاهای دیگشم رنگ داشت اخرش زد زیرش گفتم من نمیدم گذاشت رفت

دقیقا مامان منم داره ماشین میخره خود فروشنده میگه ماشین سالمه میبری کارشناسی صد جور عیب داره یه عالم ...

دقیقا ما ام 

حس احمق بودن میکنم واقعا نمیدونم چی کنیم واقعا همه کلابردار شدن

آره متاسفانه سعی کنین جای معتبر ببرید و نه هر جاییتعمیرکارا و صافکارای با تجربه هم خوب میتونن نظر بد ...

جایی که میبریم همه ایرادارو تشخیص میده منتهی ماشین سالم پیدا نمیکنیم خسته شدیم از بس رفتیم کارشناسی باز فروشنده دروغ گفته