2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره همین تازگی هم گفت خیلی خیلی ازش بدم اومده من تعریف میکنم شما بگید جای من بودید چه رفتاری میکردید؟

من سر یه موضوعاتی با خواهرشوهرم درد دل کردم و خیلی دوستانه و محترمانه از ناراحتی هام گفتم و اینو تاکید کردم که اگه دارم اینا رو به زبون میارم سر اینه که این رفتار رو از شما دیدم دو روز دیگه نگید عروس‌مون از ما خوشش نمیادا، دلیلش رفتار اشتباه خودتون بوده آقا من هرچی بیشتر توضیح دادم اون بیشتر به جای اینکه ناراحتی منو برطرف کند شروع کرد گله کردن از من😂😂 حالا بخوام تعریف کنم همههههه حق رو به من میدید بخدا قسم. ولی اون کلا اینجوریه که هیج جوره اشتباه خودشو قبول نمیکنه هیچوقت خلاصه یهو یه جا برگشت گفت تو اگه منو ناراحت کردی من حقم نبوده ناراحت بشم ولی اگه تو از ما ناراحت شدی تقصیر خودت بوده خودت دخیل بودی

من حالم ازش بهم میخوره دیگه با این حرفی ک زد

یعنی چی آخههه هم منو ناراحت کنن هم من خودم مقصر باشم؟؟😑😑 طرف لابد حرفش یا رفتارش اشتباهه که آدم ناراحت میشه دیگه وگرنه مگه آدم بیخود و بی دلیل از کسی ناراحت میشه؟

اره عزیزممعلومهههچیشده ک انقد ناراحتی ؟

من ۹ ماهه با همسرم قهرم

۱ سال و خورده ایه عقدم 

ی شب زنگ زد ب من و خانوادم خیلی حرفای ناجور زد

۵ ماه صبر کردم خودش و خانوادش بیان معذرت بخوان

نیومدن که هیچ

خودش فقط زنگ میزد من واقعا از چشمم افتاد

پیام میداد تهدید میکرد...

یه شب دیدم پیام داره میده و فهمیدم چشمش فقط دنبال دوزار حقوقیه که میگرفتم

اون شب دیدم دندون تیز کرده و مهریه رو گذاشتم اجرا

الانم دنبال کارای دادگاهیم

تا ب مهریه خورده شروع کرده التماس کردن من

ولی ما بین این التماسا ب من زنگ زد پدرم تمام صفتای نکبت خودشو به پدرم و من نسبت داد

فرداش دوباره پیام داده که میخوامت و اینا

به دوستش هم سپرده ب من زنگ بزنه بگه توافقی جدا شیم

نمیدونم چرا حس خوبی نمیگیرم

نمیتونم دیگه دوستش داشته باشم...

اره باهاش حرف میزنم ولی مثل قبل باهاش نیستم دوری و دوستی حرفایی رو ک بهم زده گوشه قلبم حک کردم💔

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️