2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم؟

306 بازدید | 19 پست

چند روز پیش عمه شوهرم اومده بود میگفت فرشای خونه رو میشورم شوهرم هی تعارف میکرد که کمک خواستی به من بگو بعد امروز خیلی حوصله م سر رفته بود من ده ونیم شوهرم اومد بدو بدو شام خورد که عمه م زنگ زده بیا کمک شوهرم خونه نیست منم بهش اخم کردم اخه طبقه بالای خونشون اون یکی عمه شوهرم میشینه دوتا پسر بزرگ داره خب به اونا میگفت حسابی حوصله م سر رفته بود الان اومد و رفت به منم گفت تو ام بیا باهم بریم از لجم نرفتم

دیگه شده

از این به بعد سعی کن نره جایی 

آخرش میگن حمال بوده براشون 

دیدم که میگم 

این دوره زمونه مفت کار نکن

تمام هستی ام فرزندم امیر  الهی فداش بشم ‌.....‌             مادرم دیگر  ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه گفت حق چون اتفاق خاصی نیافتاده که بگی حق با کی بود شوهرت کار خوبی میکنه کمک عمش میکنه بالاخره اونهمه فحش میخوره بخاطر عمه بودنش 😉😉😉😉😉

با شاد بودن، زیبا بودن، رنگی بودن، خندیدن، رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت... کافیست انسان باشیم

حالا اگه ما بگیم بیا با هم دو قدم راه بریم میخوان از خستگی بمیرنا، برای فامیلشون میشن سوپرمن

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
تو هیچی نگو. ... خ.ودش میره دست و پاش درد میگیره .. دیگه نمیره 

هر شب میاد خونه میگه ای دستم ای پام یا فلانم به اونا که میرسه خیلیم حالس خوبه چند روز پیش منم خونه تکونی کردم یه نفر نگفت کمک میخوای یا نه دو نفری تنها بودیم