2777
2789
عنوان

شیرخشک چی بدم؟چقدربدم؟

234 بازدید | 22 پست

سلام دوستان پسرم دوماهشه شیرم کم و بی رمقه ولی بااین حال سعی میکنم فقط موقع خواب بهش شیرخشک بدم آپتامیل میدم خوبه؟چقدر درروز بهش بدم چون همینجور ک بزرگ ترمیشه نیازش به شیربیشتر میشه و گرسنه میمونه

#شیرخشک

#آپتامیل

مامان امیرعلی هستم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرخشک نان یبوست میاره اصلا نده

ببلاک کامفورت گوارشیه و مال بچه هایی ک رفلاکس دارن خوبه

ببلاک هم خوبه ولی اپتامیل ب نسبت اون عالیه.

بنظرم اپتامیل بده وزن گیریش خ خوبه و یبوستم نمیشه

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
اره زده ولی واسه نینی هایی ک فقط شیر خشک میخورن

من که شیر خودمو میدادم تا دو ماهگی یک بار شیرخشک شصت سی سی میدادم بعد دو ماهگی دو بار نود سی سی شد چون شیرم خیلی کم شده بود از هفت ماهگی دیگه سه چهاربار هفت درجه بهش شیرخشک میدم هنوزم سینه ارو ول نکرده حکم پستونک داره فعلا

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
من که شیر خودمو میدادم تا دو ماهگی یک بار شیرخشک شصت سی سی میدادم بعد دو ماهگی دو بار نود سی سی شد چ ...

همونم خوبه ک میخوره و خوبه ک انقدر تلاش کردی واسه شیر دادن واقعا افرین بعضیا خیلی راحت شیرخشکی میکنن بچه رو

مامان امیرعلی هستم😊