2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تدریس خصوصی زبان فرانسه توسط با سابقه ترین مدرس در کرج

زبان فرانسه را به صورت خصوصی و نزد با سابقه ترین مدرس کرج فرا گیرید. مفتخریم در دو دهه اخیر در آموزشگاه های معتبر ( نصیر، ایرانمهر، کبیری و...) همراه زبان آموزان بوده ایم و مسیر مصاحبه های شغلی، تحصیلی، مهاجرت را برای شما با برنامه ریزی آموزشی دقیق هموار خواهیم کرد و با جدیدترین متد آموزشی و هزینه ای بسیار مناسب آماده خدمت گزاری به شما عزیزان هستیم. زبان فرانسه را از دانش آموخته دانشگاه تهران و فارغ التحصیل این رشته بیاموزید

آنقدر به سطح آموزش خود و جلب رضایت شما عزیران ایمان داریم که در صورت نارضایتی شما هزینه جلسه اول به شما بازگرداننده میشود

مشاوره و تعیین سطح رایگان

09919580755

آیلتس با مترجم همزمان سفیر اندونزی و پرس تی وی

زبان انگلیسی را در کرج به صورت خصوصی و توسط مترجم همزمان سفیر اندونزی، مشاور برنامه پرس تی وی  آموزش ببینید و به راحتی برای مهاجرت، آیلتس و تسلط کامل به مکالمه و دوره های جنرال آمادگی پیدا  کنید تجربه ثابت کرده است که زبان انگلیسی را از فارغ التحصیل این رشته فرا گیرید که از افتخارات ما رتبه برتر و استعداد درخشان بودن دانشگاه اصفهان در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاه تهران میباشد و با تجربه بیش از یک دهه تدریس در آموزشگاه های معتبر ایرانمهر، ایران کانادا، سفیر و... به شما برای رسیدن به هدف کمک میکنیم و به عنوان مدرس زبان انگلیسی در گوگل نیز برند هستیم

هزینه هر جلسه خصوصی آیلتس صد و بیست هزار تومان ( دو نفره شامل تخفیف )

هزینه هر  جلسه خصوصی جنرال ( شصت تا هفتاد هزار تومان )

هزینه هر جلسه خصوصی  مکالمه ( هفتاد هزار تومان )

شماره تماس و تعیین سطح رایگان

09919580755

09105952744

کرج