دوستان خیلی نگرانم لطفا هرکی اطلاعاتی داره بهم بده یه توده ای تو گردنمه نزدیک غده تیروئیده انگار،چند روزی هس که میرم پیش آینه میبینمش،هی بالا وپایین میاد ولی دردی نداره،قبلا نبود،خیلی خیلی نگرانشم آزمایش دادم سه روز دیگه جوابش میاد ولی دارم سکته میکنم از نگرانی،اینترنت هم که حسابی منو ترسونده،لطفا هرکی اطلاعاتی داره بهم بگه
اینشالله چیزی نیست اخه منم چند وقت پیش احساس میکردم تو سینم غده بزرگ بود وقتی رفتم ماما تاید کرد منم خیلی ترسیدم رفتم سنو 105پول دادم سنو وقتی سنو کرد گفت هیچی نیست تو سینه هات اگه بدونی تو این سه روز که تا رفتم سنو چی کشیدم مردم زنده شدم باور میکنی 2کیلو کم کردم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم نگران نباش ان شالله که چیزی نیست.پدر منم دوبار همینطور شد.ولی فقط تخلیه کردن با سرنگ آزمایش هم کردن که خوش خیم بود.دکتر گفته بود استرس وهیجان داشتی باعث شده این خودشو نشون بده.
من رو دست چپم زير ارنج ي چيزي ٢ماه دراومده ميترسم برم دكتر😬
اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت