2777
2789
عنوان

خیلی میترسم ونگرانم جدیدا یه توده ای تو گلوم میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 30 پست
من رو دست چپم زير ارنج ي چيزي ٢ماه دراومده ميترسم برم دكتر😬

خانم دكتر يكم قيد تدريسو مشاوره و مهد كودكو بزن 😜و به سلامتيت اهميت بده برو دكتر

انشالله كه چيز خاصي نيست ولي اگه زبونم لال نياز به درمان داشت دير نشه كه كار از كار بگذره

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که چیزی نیس ولی حتما برو دکتر عزیزم

به خدا از استرس كه چيزي باشه دندونپزشكي نميرم ،ولي هي با خودم ميگم اگه چيز خاصي بود تو اين دوسال معلوم ميشد ، ولي گلم تو خرص نخوريا واسه تو معلومه چيز عادي هستش،واسه من يه چيز غير عاديه ☹️ 

خدايا من ايمان دارم بالاخره حاجتمو بهم ميدي ❤️🙏
حتما برو دکتر

تا الان ك ب خير گذشته 😅 ضمنا من دلم ميخواد ي تومور خوش خيم باشه😅😅 تنهااا انگيزم هم جلب توجه هستش براي نامزدم ك جدا شده ازم😬😬ميخوام برگه ازمايش رو بكوووبونم تو صورتش بگم استرس تو ننه ت من و ب اين روز رسوند بعد بگم فقط١هفته فرصت دارم 😔اونم دلسوووووززز ميگه عزززيزززم اين ي هفته با هميم و هررركاري ك بگي انجام ميدم😍😍منم برم خونشون اين ي هفته نامزدم جلو ننه ش قربون صدقه م بره ازم پذيرايي كنه منم ي گوشه شكلك در بيارم براي مامانش😂😂😂 وااااي خدااااا حالم از تصورشم خوب شد😂😂 اي ام خبييييث😎😎😎

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
خانم دكتر يكم قيد تدريسو مشاوره و مهد كودكو بزن 😜و به سلامتيت اهميت بده برو دكتر انشالله كه چيز خا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣منتظرم يارانه هارو بريزن😂😂😂😂عااااششقتمممممم😅😅😅😂😂😂

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت