دوستان خیلی نگرانم لطفا هرکی اطلاعاتی داره بهم بده یه توده ای تو گردنمه نزدیک غده تیروئیده انگار،چند روزی هس که میرم پیش آینه میبینمش،هی بالا وپایین میاد ولی دردی نداره،قبلا نبود،خیلی خیلی نگرانشم آزمایش دادم سه روز دیگه جوابش میاد ولی دارم سکته میکنم از نگرانی،اینترنت هم که حسابی منو ترسونده،لطفا هرکی اطلاعاتی داره بهم بگه
به خدا از استرس كه چيزي باشه دندونپزشكي نميرم ،ولي هي با خودم ميگم اگه چيز خاصي بود تو اين دوسال معلوم ميشد ، ولي گلم تو خرص نخوريا واسه تو معلومه چيز عادي هستش،واسه من يه چيز غير عاديه ☹️
تا الان ك ب خير گذشته 😅 ضمنا من دلم ميخواد ي تومور خوش خيم باشه😅😅 تنهااا انگيزم هم جلب توجه هستش براي نامزدم ك جدا شده ازم😬😬ميخوام برگه ازمايش رو بكوووبونم تو صورتش بگم استرس تو ننه ت من و ب اين روز رسوند بعد بگم فقط١هفته فرصت دارم 😔اونم دلسوووووززز ميگه عزززيزززم اين ي هفته با هميم و هررركاري ك بگي انجام ميدم😍😍منم برم خونشون اين ي هفته نامزدم جلو ننه ش قربون صدقه م بره ازم پذيرايي كنه منم ي گوشه شكلك در بيارم براي مامانش😂😂😂 وااااي خدااااا حالم از تصورشم خوب شد😂😂 اي ام خبييييث😎😎😎
اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت