2777
2789
عنوان

کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 82 پست
عزیزم نگاه سنگین اطرافیان بعد از ۲ماه نهایتا عادی شه و بیخیالت بشن . ولی اگه زندگی با همسرتو ادامه ...

ولی اینا همش ب حرفه باور کن من تو این سایت روزی چند بار میبینم که دارن حرف و تهمت بار مطلقه ها میکنن ادم دیگه میترسه به کسی توصیه طلاق بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر باکره باشی میتونی اسمشم پاک کنی از شناسنامت  ترسی نداره تو دختر قوی هستی این مردم به درد تو نمیخوزه شحاعانه و‌اگاهانه تصمیم ورس بگیر

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
چه عکسی بود حالا

از همین پیج عمومیا که تو اینستا هست یه دختری از یه منطقه گردشگری عکس گذاشته بود برام جالب بود گفتم نشونش بدم 

دعوا کرد که تو از این دختره تاثیر میگیری!!!!!!!!!!

من اصن نمیشناسم کیه همینطور داشتم میچرخیدم اینستا 

طلاق بگیر جونتو خلاص کن والا

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
یعنی میگی بعدا اخلاقش بهتر نمیشه؟؟

بیخودی دلتو به بعدنی که اصلا معلوم‌نیس چی‌میشه خوش نکن اصلا هم‌اینجوری نیس دید کیا میتونه تغییر کنه اخه؟؟ زندگیتو به پای یه ادم نفهم یه عمر تباه نکن بعدا مجبور میشی بخاطر بچه همه چیو به زور تحمل کنی مگه ادم چند بار زندگی‌میکنه

اگه احساس خوبی نداری جدا شو 

عزیزم ما برای خودمون زندگی میکنیم نه مردم 

بزار هرچی میخوان بگن خودت که مهمتری 

دختر عموی من تو دوران عقد میخواست جدا بشه ولی همین فکر شما رو میکرد و جدا نشد تا اینکه بعد از عروسی دیگه نتونست تحمل کنه و آخرش جدا شد الان همش خودشو سرزنش میکنه میگه چه اشتباهی کردم همون اول باید جدا میشدم الکی دو سال از عمرم رفت  

زندگی زیباست ...
چرا انقد از نگاه مردم میترسین؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون بین همین مردم زندگی میکنیم

همین مردم کاری کردن ک منو کسی ک جونمون بهم بسته بود از هم جدا بشیم و نتونستیم کاری بکنیم

ما هم میگفتیم حرف مردم مهم نیس

ولی حرف مردم خیلی تاثیر داش😢😢😢

طلاق بگیر   درست بشو نیس  تجربه دارم که می گم   تو همون دوران نامزدی فهمیدم همسر اولم به درد نخوره اما چون سنم کم بود از همین مسایلی که شما می ترسی ترسیدم و نزدیک پنج شش سال از عمرم تو غم و غصه و گریه گذشت و با وجود اینکه دوباره ازدواج خوبی کردم و درس خوندم و به جایگاه خوبی رسیدم افسردگی اون دوران نمی زاره خوشحال باشم

مامان هلن و هادی و حامی 

عزیزم تو رو خدا ازش جدا شو همه نگاهای سنگین همش چند وقته اصلا چند ماه ولی اگه ادامه دادی و بچه هم گیریبانتو گرفت دیگه تا آخر عمرت باید بسوزیو بسازی عین من. الان یه بچه دارم اصلا زندگیمون شبیه زندگی زناشویی نیست یه بچه عصبی هم این وسط بار آوردیم

یعنی میگی بعدا اخلاقش بهتر نمیشه؟؟

آخه وقتی تو نامزدی ک بالاخره یه پرده ی حرمتی بین تون هست جلوی جاریت تحقیر بشی دیگه آخه چ درست شدنی...

نمیشه حکم کلی داد ولی اینکه این مدت ازت سراغ نگرفته خیلی بده...

باز خودت بهتر میشناسیش بشین خوبیا و بدیاشو بشمار یه تصمیم ددرررسسستت واسه ادامه ارتباطتون بگیر

یا رب نظر تو برنگردد...

وقتی از الان تورو.جلو یه هونوادش خورد میکنه فردا جلوشو کتکتم میزنه جدا شو این ادم مزد زندگی نیست احترام پایه زندگیه  لوت خودشو بهت نشون داده و این لطف خداست جداشو ک فردا با بچه خیلیییی سخت میشه منم 21 سالمه بچه دارم تا الان سوختمو ساختم  تو نکن