2777
2789
عنوان

کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم برات ولی جداشو این اقا مشکل داره منم همچین مشکلیو داشتمو درکت میکنم...البته من عق ...

خدا نکنه قربونت برم 

ممنون که درک میکنی😞

باید با خودم کنار بیام امید به خوب شدنش تو اینده نداشته باشم 

یعنی میگی بعدا اخلاقش بهتر نمیشه؟؟

اخلاق همه تا اخر عمر یکجوره.اینجور که گفتی نه خودش خوبه نه خانواده ش...با هم فکری با خانواده ت تصمیم درست بگیر....

هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم
چون بین همین مردم زندگی میکنیم همین مردم کاری کردن ک منو کسی ک جونمون بهم بسته بود از هم جدا بشیم و ...

مردم در هرصورت حرف میزنن از نظر من باید فقط برا دل خودت زندگی کنی نه حرف مردم .ما خودمون اجازه میدیم مردم دربارمون حرف مفت بزنن با همین تصمیم هایی که بخاطر حرف مردم میگیریم .همین خانم فردا ک رفت تو زندگیشو اینجور ولش کرد میان پچ پچ میکنن و هزار جور حرف میزنن

یعنی میگی بعدا اخلاقش بهتر نمیشه؟؟

نعععععع اصلااااااااااا دل خوش نکن به تغییر بعد ازدواج 

ازدواج معجزه نمیکنه ازدواج بیماران روانی رو درمان نمیکنه ازدواج دکتر نیست

خودتو بدبخت نکن عزیزم تا وقت داری بیا بیرون از این رابطه سمی

الان که نامزدی باید بیشتر هواتو داشته باشن وقتی کسی سراغ نگرفته پس بعد عروسی ببین چیکارا میکنن .ادم یه بار زندگی میکنه نه چند بار

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع
خدا نکنه قربونت برم  ممنون که درک میکنی😞 باید با خودم کنار بیام امید به خوب شدنش تو ای ...

امییییید ب خوب شدن.اصن حرفشو نزن.معلومه خونوادگی عطیقن.بابا دختری گوشت خریدار داری فردا ک بری و بچدارشی ی چک بهت میزنه پرده گوشتو پاره میکنه اونموقع بایردزار زار بچه بزنی.جونتو بگیر درو🏃🏃🏃🏃🏃🏃

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
مردم در هرصورت حرف میزنن از نظر من باید فقط برا دل خودت زندگی کنی نه حرف مردم .ما خودمون اجازه میدیم ...

اره قبول دارم حرفتو

منم الان دارم فقط برا خودم زندگی میکنم

میگم من خوب یا بد اونا حرف خودشونو میزنن

ولی حرف مردم خیلی زندگیارو نابود میکنه

ولی با شرایط این دوست گلمون جدایی الانش خیلی بهتر از بعدا

بنظر من آنقدر راحت نگید طلاق عزیزم من نخوندم دقیقا سر چی بوده ولی اگه واقعا حس می‌کنی شما هیچ رفتار اشتباهی نکردی و فقط ایشون حالت نرمال عقلی ندارن  اقدام به طلاق کن ولی اگر خودتونو مقصر میدونید و فقط اون خطاکار نیست فرصت به رابطتتون بدید و حتما با مشاور صحبت کنید توکل بخدا کنید در هر صورت

از همین پیج عمومیا که تو اینستا هست یه دختری از یه منطقه گردشگری عکس گذاشته بود برام جالب بود گفتم ن ...

جداشو لطفا این فردا عکس پسر نشونش بدی معذرت میخام میگه بودی باهاش خوشت میاد ازش و این حرفا کشیدم ک میگ فکراتو بکن خیلی خوبه ک هنوز باکره ای