2777
2789
عنوان

کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم😞

2110 بازدید | 82 پست

سلام بچه ها 

خیلی دلم گرفته حالم خوب نیست 

من ۲۲سالمه هشت ماهه عقد کردم 

خیلی مشکل داریم خیییییلی 

نامزدم اصلا اخلاقش خوب نیست 

از این هشت ماه ،چهار ماه به قهر گذشته

اخرین بار رفته بودم خونشون سر ۴تاعکس که بهش نشون دادم اینقدر ناحق و ناروا جلو پدر و مادرش و جاریم و برادراش تحقیرم کرد و داد کشید اینقدر گریه کردم و احساس تنهایی کردم خونشون اخرشم ساعت ۱۱:۳۰شب تک و تنها برگشتم خونه از اون روزم ۲۱روزه که هیچ سراغی از من نگرفته نه خودش نه خانوادش 

هیچ انگیزه ای دیگه برای این زندگی ندارم 

از طلاقم میترسم خیلی احساس میکنم نگاه اطرافیان بهم تغییر کنه البته من هنوز باکره هستم ولی خیلی میترسم نمیدوتم چیکار منم😞 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ک 21روز تو نامزدی سراغتو نگیره خیلی از طلاق ترسناکتره

حق با شماست

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

جدا شو. دوران عقد و نامزدی برا همینه. ک اگه مورد خوب نبود بکشی کنار. الان برگردی بهتر از با یه بچست

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

عزیزم نگاه سنگین اطرافیان بعد از ۲ماه نهایتا عادی شه و بیخیالت بشن .

ولی اگه زندگی با همسرتو ادامه بدی تاااا آخر عمر باید این رفتار سنگین و غیر منصفانه رو تحمل کنی

حرفی ندارم...