2777
2789

بیاین علائمتون بگین.هفته هفتم هستم ازدیشب لکه بینی داشتم ولی دردندارم.ازعصریه کم ازچندلکه بیشترشدولی بیشترقهوه ای رنگ.علائمتون برام بگید

مادرم عزیزترینم دلتنگ یک لحظه نگاهتم

من استاد سقطم ،علايمم شل شدن سينه هام بود لكه اينا اصلا نداشتم 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما هماتوم داری.منم همین طور شدم رفتم سونوگرافی گفت ی خون مردگی کوچیک نزدیک ساک بارداری داری.لکه قهوه ای مهم نیست ولی برو دکتر شیاف یا آمپول بهت میده قطع میشه

فک میکردم تو همدردی ولی حالا فهمیدم تو هم دردی!

دلیل نمیشه لکه بینی باعث سقط بشه... اونم قهوه ایی... الان خیلی از بارداریها با لکه بینیه... معمولا ۳ ماه اول اینجوریه.... فقط استراحت کن توالت فرنگی استفاده کن... اگر دکتر شیاف داده استفاده کن... رفتی پیش دکتر بهش پیشنهاد آمپول رو بدی بهتر از شیافه و همینطور بهش راجع به هپارین و قرص آسپرین پیشنهاد بده... مواظب خودت باش

ببين اصلا الان علايمشو ندوني بهتره،واسه چي ميخواي الكي استرسي بشي؟انشالله كه لك بينيت به خاطر دفع هماتوم هستش و هيچ ربطي به سقط نداشته باشه.سقط بدترين چيز دنياست من چهار بار تجربش كردم و دلم نميخواد هيچ مادري حتي براي يك بار تجربش كنه..

سقط هیچ علامتی نداره بد به دلت راه نده

ولی لکه بینی یعنی تهدید به سقط پس مراقب خودت باش اولین فرصت برو دکتری که دم دست باشه نه اینکه تو اتاق انتظارش چند ساعت معطل بشی.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

منم داشتم قبلا.الان رفتم سونو گفت لقاح شاید دیر بوده اخه بجای ۶هفته ۳هفته اینام...ینطرتون رشد میکنه

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       

مرسی عزیزان.من بارداری دومم.ناخواستهباردارشدم دخترم یکسال وچهارماهشه.شیرخودم میخور.ازاول زیردلم‌وکمرم دردمیکرد.سردخترم ازماه چهارم وپنجم شیاف وآمپول استفاده کردم تاهفته ۳۵

مادرم عزیزترینم دلتنگ یک لحظه نگاهتم
سقط هیچ علامتی نداره بد به دلت راه نده ولی لکه بینی یعنی تهدید به سقط پس مراقب خودت باش اولین فر ...

مانترا جان درباره مشکل من چیزی میدونی؟

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤