2777
2789
عنوان

مامانایی که تاحالاسقط داشتن توهفته های اول لطفاسریع بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 21 پست

امروزکه تعطیلی بودولی بااین وجودرفتم اورژانس مامایی ولی بیفایده بود.گفت فرداسونوبده.تاسونوندی نمیشه دارو داد.دکترکه نبودیه مامابود.سونواورژانسی هم‌نکردگفت چون خونریزیت کمه نمیشه بستری شی

مادرم عزیزترینم دلتنگ یک لحظه نگاهتم
منم داشتم قبلا.الان رفتم سونو گفت لقاح شاید دیر بوده اخه بجای ۶هفته ۳هفته اینام...ینطرتون رشد میکنه

معمولا رشد میکنه نگران نباش. خصوصا اگه پریودت نامنظم باشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا رشد میکنه نگران نباش. خصوصا اگه پریودت نامنظم باشه

اره پریودم نامنظمه اگه قرص نخورم..ایشالا ک دوهفته دیگ صدای قلبشو بشنوم😔

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       

عزیزم تا فردا تکون نخور از جات برای بچه اولتم از شوهرت یا خانواده کمک بگیر فردا برو سونو کن تا سونو ندی بهت دارو نمیدن چون میگن اگه خارج رهم باشه با دارو جاش محکم میشه و برای انداختنش مادرو باید جراحی کنن

اول جاشو میبینن بعد دارو میدن 

علائم بارداری داشتی قبل خونریزی؟

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
اره پریودم نامنظمه اگه قرص نخورم..ایشالا ک دوهفته دیگ صدای قلبشو بشنوم😔

خوب پس مطمّن باش طبیعیه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خوب پس مطمّن باش طبیعیه

فدای مهربونیت

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤