2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدشه دار عزيزم👌🏻نكات خوبي اشاره كردي

😂😂مرسی

توروخدا یه صلوات بفرستین خونه دار بشیم ما هم ❤😍                      بهترین جای دنیا جاییه که راحت بشه صدای قلبتو صدای نفسهاتو شنید مثل بغلت ❤😍                                                         تیکر سالگرد ازدواجمونه 🥳🎂

عزیزم باید به خودت برسی تو خونه ارایش کنی لباسای قشنگ بپوشی جلوش از خونوادش و خوانوادت بدگویی نکنی بهش بگو دوسش داری و افتخار میکنی فقط جوری نشه که فکر کنه وابستشی غذا که میپزی کمی تزیینش کن وارد خونه که میشه بذار اروم شه و بعد صحبتو باهاش شروع کن و از همه مهم تر به خودت اطمینان داشته باش و خودت رو دوست داشته باش و از خودت تعریف کن ولی نه جوری که به نظر برسه خودخواهی و با خوانوادش و ... باسیاست رفتار کن  

از همه لحاظ بهش میرسم.احترام شو خیلی دارم.دوسم داره .منم دوسش دارم ولی بعضی وقتا  عصبیم میکنه.. مثلا من دوس دارم بعضی وقتا دونفره باهم بریم بیرون ولی اون به خانواده میگه شما هم بیاین. هر چی بهش میگم من دوس دارم دونفره بریم بیرون  حرف گوش نمی کنه. تازه عروس هستم

یا مثلا  به زور میاد خونه مامان من بعد اگه من ی بار ترم خونه مامانش ناراحت میشه. بزرگ ترین اشتباهی که کردم این بود که قبول کردم طبقه بالای خونه مادر شوهرم زندگی کنیم