2777
2789

دلیت اکانت یعنی چی دقیقا؟

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حذف کاربری جوری ک هیچ ردونشونی از طرف باقی نمیمونه پیامامیمونن امامشخص نمیه دیگ ک مال کی هست

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

یعنی کل چت و ....شما برا بقیه و شما حذف میشه و دیگه حسابی توی تلـگرام ندارید

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره
لطفا کامل بگین مرسی😘

اگه شما دیلیت اکانت کرده باشی یعنی اگه اکانت رو پاک کرده باشی دیگه کسی نمیتونه براتون پیام بفرسته وشمارتون از توی مخاطبینِ تلگرامِ بقیه پاک میشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

یعنی حذف کردن حساب کاربریت کلا نه تو مخاطبین تل کسی هستی نه میشه بهت پی ام بدن دوباره ام که نصب کنی همه ی چتا و گروه ها و کانال ها و...پاک شدن انگار که اولین باره نصب کردی😃

شده در اوجِ جوانی با همین ظاهرِ شاد تا گلو پیر کسی باشی و قسمت نشود؟!

دیلیت اکانت فارسیش میشه حذف کاربری

یعنی کلا کاربری تلگرامش حذف میشه و تمام اطلاعاتش مثل عکسای پروفایل شماره ایدی اسم همچیش پاک میشه

از همه کانالا و گروه هاهم پاک میشه

#نه_به_لایک
چجوری دیلتید اکانت میشه کرد من تو تنظیمات تل خروج رو زدم اما حساب کاربریم هنوز هست

باید بزنی گوگل

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
چجوری دیلتید اکانت میشه کرد من تو تنظیمات تل خروج رو زدم اما حساب کاربریم هنوز هست

من از بازار گرفتم

باید فیل تر ش کنم روشن باشه

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.

برو تو گوگل بنویس tele gram deleted account بعد یه صفحه میاره که شماره ایناتو باید بزنی فقط حواست باشه شمارتو باید با  +98 بزنی

#نه_به_لایک