2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین ضروربه

135 بازدید | 19 پست

بچه ها نوزادبرادرم امروز سه روزشه هیچ مشکلی نداره الان داشت نگاه میکردیه لحظه هردوسیهی چشاشونزدیک هم کردآوردسمت پایین خیلی ترسیدیم توروخداهرکی تجربه داره بگه

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

ببرينش پيش پزشك اگه غيرعاديه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببرينش پيش پزشك اگه غيرعاديه

فقط یه لحظه کرداصلا اینجوری نمیکرد

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تا ۵ ماهگی طبیعی هست. هیچیش نیست. جفت بچه های منم همینجوری بودن

کمل سیاهیشویه لحظه نزدیک هم کردآوردپایین تانصف شمادکتربردین؟توروخداکامل بگین مامانش خیلی ترسیده

الانم چشم هاشون عالیه. تا ۳ ماهگی اینجوری میشدن بردم دکتر گفت عادیه. هنوز مردمک چشمشون ضعیفه و چشم انحراف پیدا میکنه یکم رشد کنه خوب میشه.دکتر مقدادی گفت تا ۵ ماهگی عادیه

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
فقط یه لحظه کرداصلا اینجوری نمیکرد

دوباره تكرار كرد ببرينش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

کمل سیاهیشویه لحظه نزدیک هم کردآوردپایین تانصف شمادکتربردین؟توروخداکامل بگین مامانش خیلی ترسیده

اره عزیزم بردم دکتر گفت مگه گردنش شل نیست گفتم چرا. گفت خوب چشمشم شله!کم کم خودش رو میگیره

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
اره عزیزم بردم دکتر گفت مگه گردنش شل نیست گفتم چرا. گفت خوب چشمشم شله!کم کم خودش رو میگیره

مرسی گلم خیلی ازاسترسم کم کردی

دوباره تكرار كرد ببرينش

باش حتما

مبارکت باشه!!!!پول ویزیت رو ندادیا!!!!

ایشالاخداحاجت دلتومیده هیچ وقتم استرس نیادسراغت فقط ببخشی میش توضیح بدین دقیق چطوری میکردن چندبارزیادتکرارمیکردن؟شماهم اینجوری ترسیدی