75saeede مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1905 عنوان اونای ک واسه بارداری اقدام دارن و دکتر میرن یه لحظه بیاین 108 بازدید | 21 پست سلام خانما...من دیروز رفتم سونو و دکتر بهم امپولHcgداد واسه اینکه فرا عصر بزنم و گفت از روز شنبه نزدیکیو شروع کن...حالا سوال من اینه احتمال اینکه مثلا فولیکولم بدون امپول ازاد بشه نیس؟؟ینی مثلا امروز ازاد بشه؟؟ خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم 1397/06/08 | 13:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاراملی_شیطون عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 2843 فکر کنم چون فولی هات کوچیکن بهت امپول داده تا ازاد بشن! چه احساسی از این بهتر که هستی...!
___رونیکاجون___ عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 9468 خب سایز فولیکولات چند بود؟ 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
هومت عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3715 امروز چند پری هستی؟؟معمولا ۱۴-۱۵ازاد میشه. البته اگه ۲۸-۳۰ روز باشیبعد از تزریق امپول هم ۳۴-۳۶ ساعت بعد ازاد میشه خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻♀️
75saeede مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1905 فکر کنم چون فولی هات کوچیکن بهت امپول داده تا ازاد بشن! گونال اف و کلومیفن مصرف کرده بودم گفت هنوز کوچیکن روز شنبه امپول اازد سازی بزن...بدون دارو ممکنه تا فردا همون کوچیک بمونن؟ خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
75saeede مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1905 امروز چند پری هستی؟؟ معمولا ۱۴-۱۵ازاد میشه. البته اگه ۲۸-۳۰ روز باشی بعد از تزریق امپول هم ۳۴-۳۶ س ... 28 روزه بعضی وقتام سی و یک روزه...خب احتماش نیس ک سرخود خودش زودتر ازاد بشع؟؟ خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
75saeede مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1905 خب سایز فولیکولات چند بود؟ بهم نکفت چند هست فقط گفت هنوز ریز هستن خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
___رونیکاجون___ عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 9468 بهم نکفت چند هست فقط گفت هنوز ریز هستن پس فعلا آزاد نمیشن.فردا عصر که آمپول زدی تا سه روز بعدش هر روز برو اقدام.حامله میشی.یعنی اقدام شنبه تا دوشنبه هر روز حتما برو. 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
هومت عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3715 28 روزه بعضی وقتام سی و یک روزه...خب احتماش نیس ک سرخود خودش زودتر ازاد بشع؟؟ خب نگفتی امروز چند پری هستی؟نه. احتمال نداره زودتر از موعد ازاد بشه. احتمال باشه هم خیلی ضعیفه خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻♀️
75saeede مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1905 پس فعلا آزاد نمیشن.فردا عصر که آمپول زدی تا سه روز بعدش هر روز برو اقدام.حامله میشی.یعنی اقدام شنبه ... وای دوسی توروخدا دعا کن حتما حامله بشمم.ممکنه با یه دونه اچ سی جی ازاد نه یا حتما میشه خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
75saeede مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1905 خب نگفتی امروز چند پری هستی؟ نه. احتمال نداره زودتر از موعد ازاد بشه. احتمال باشه هم خیلی ضعیفه امرزو روز دوازدهم هستم...خیلی خب ممنونم دوستم خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
هومت عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3715 دکترت یه روز دیرتر گفتهمن هربار میرفتم ۱۳پری امپول میزدم خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻♀️
75saeede مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1905 دکترت یه روز دیرتر گفته من هربار میرفتم ۱۳پری امپول میزدم درسته دیگه..فردا میشه روز سیزدهم خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
هومت عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3715 درسته دیگه..فردا میشه روز سیزدهم اهافک کردم گفتی شنبه باید بزنی خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻♀️
___رونیکاجون___ عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 9468 وای دوسی توروخدا دعا کن حتما حامله بشمم.ممکنه با یه دونه اچ سی جی ازاد نه یا حتما میشه آزاد میشه.نگران نباش.همینطوری که گفتم برو اقدام. 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ