2777
2789
عنوان

درد زایمان کمکم کنید

420 بازدید | 17 پست

سلام دوستان هفته 38 هستم صبح ترشحات  خونب داشتم با درد کمر مثل قاعدگی .رفتم بیمارستان گفتن سه سانتی یا بمون اینجا بستریت کنیم تا فردا اگه پیشرفت داشتی زایمان کن یام برو خونه دردات زیاد شد بیا .منم اومدم خونه الان چیکار کنم زودتر باز شه دردای اصلی شروع شه.

حمام اب داغ پیاده رویی

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیتونم بشینم کمردردم زیاده فقط سرپام

دردات حتما زیادذمیشه تا چن ساعت دیگه اب داغ خیلی خوبه شوید بجوشون تخمشو بخور 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اصلا نمیتونم بشینم کمردردم زیاده فقط سرپام

کمرتوباروغن بادام تلخ ماساژبده خیلی عالیه.من شوهرم وخواهرم اینکاروبرام میکردن عالی بودتاشب زایمان میکنی اگه زیادپیاده رویی کنی.من خودم پنج ساعت بکوب فقط پیاده رویی کردم عالی بودمن فقط دوفینگربودم

وای برای منم دعا کن که دردهای منم شروع بشه...

پله و حمام اب گرم.اب گرم بریز رو شکمت و مخصوصا کمرت..عالیه..

تخم شوید و زعفرون و گلاب دم کن بخور..تا دهانه رحمت زودتر باز بشه.

التماس دعا

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹