2777
2789
عنوان

زندگی مشترک! همسرداری یا فقط شوهر داری؟؟؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2502 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وارش64

1391/8/30 1:33 ب.ظ

اگه دوس دارید مردا احساساتی بشن پس باید همه جوره احساساتی بودنشونو تحمل کنید...یعنی نمیشه یه مردی به همسرش ابراز عشق کنه اما تو سایر موارد احساساتی نباشه...آیا یه مرد احساساتی رو قبول دارید؟؟

اینطوریام نیست
مردای زیادی رو دیدم که تو خونشون با بیرونشون زمین تا آسمون فرق میکنه
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند (برتراند راسل)
راستشو بخوای این ربطی به زن و مرد زیاد نداره
تیپ شخصیتیش اینطوریه
منم شاید خیلی تو ذوق نامزدم میزنم
به نسبت اون خیلی ابراز علاقه نمیکنم
اما اون دیگه با توضیحات من فهمیده که من خیلی دوستش دارم
فقط اهل این چیزا نیستم
خوب ادم کامل که وجود نداره
شاید یکی احساسی باشه اما خیلی المانای دیگه رو نداشته باشه

در مورد خانومام صدق میکنه.. احساساتی بودن دلیل ضعف نیست.. یا اینکه در همه موارد احساساتی برخورد کنیم
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند (برتراند راسل)
خوب شاید اصلا اندازه تو احساساتی نمیشه
جدی میگم
شاید اون ابراز علاقه رو تو تامین تو میدونه
خوب نمیگم نباید کوتاه بیادا چرا
باید به دلت راه بیاد
اما توام باید کوتاه بیای دیگه
نه ؟
منظورم بیرون و خونه نبود.منظورم لوس بازی که نبود...منظورم اینه که ما زنا از مردا میخوایم یه جاهایی خیلی محکم و غیر قابل نفوذ باشن...برعکس یه جاهایی دوس داریم خیلی ظریف و احساساتی باشن.من میگم نمیشه...یه آدم احساساتی همیشه احساساتیه...میگم کمتر کسی راضی میشه همچین مردی داشته باشه
هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.
اوری جون بعضیا این شکلین.. زن و مردم نداره
منم تقریبا مثل پائیزه.. مثلا گفتن جمله دوستت دارم همیشه برام عذاب آور بوده.. یعنی همیشه ترجیح میدادم با عملم ثابت کنم نه حرفم.. خیلی لوسه
حالا از شانسم محمد دقیقا برعکسه.. مثلا نیم ساعت تموم میشینه شعر میبافه.. مخم اینجور مواقع سوت میکشه.. ولی تحمل میکنم
وارش جان من اصلا اینطور فکر نمیکنم
گفتم که مردای زیادیو میشناسم در عین احساساتی بودن شخصیت محکمیم دارن.. خانومام همینطور
این همه بی احساسی و اون همه احساساتی بودن تو یه شخصیت جمع نمیشه
مثلا همسرم احساساتیه وکلی حرفای عاشقانه میزنه...با مادرش هم همینطور صحبت میکنه...فقط دیالوگش فرق میکنه...شما تحمل میکنید؟
مثلا منو میبره تو کوچه های قدیمی شهرشون و مدرسه اشو نشونم میده و ساعت ها از خاطراتش برام میگه...شما تحمل میکنید؟
وقتی اماکن تاریخی میریم میگه فکر کن مثلا 400 سال پیش کیا اومدن اینجا و رفتن؟مثلا تو کافه نادری میگه شاید بنان روی همین صندلی که ما نشستیم یه روزی نشسته....کلی هم سخنرانی میکنه و ...............
هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.