2777
2789

من الان چهارمین قرص از فلوکونازول150 رو مصرف کردم....این قرصارو دکتر تا سه ماه نوشته برام....اما الان بعد مصرف لک بینی شدید و خون ابه دارم....نمیدونم عادیه یا نه.....خیلی میترسم....قبلش هیچ مشکلی نداشتم،اما الان بعد این قرصا اینجوری شدم....توروخدا راهنمایی کنید....تا شنبه دکتر نیست که برم،کسی مثل من بوده؟؟

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم واژینال هم داده بهت؟

اره لکورکس....ولی خیلی وقته که تموم شده...فقط برای هفت روز بوده

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......
منم خیلی خوردم تا حالا .مشکلی نداشتم . لک بعد پریود داری؟ 

نه قبل پریود لک بینی داشتم ...اما بعدش نه...الانم اصلا وقت پربودم نیست

اره لکورکس....ولی خیلی وقته که تموم شده...فقط برای هفت روز بوده

به من پماد کلوتریمازول داده بود با فلوکونازول

دوسه شب زدم خون ریزی داشتم یه روز

دکتر نرفتم ولی پمادو قطع کردم خوب شدم

ولی قرصو هنوز دارم میخورم

اول سه شب یه بار بود گفت علائمت قطع شد هفته ای یبار بخور

الان مشکلی ندارم

مال من تاثیر پماد بود

به من پماد کلوتریمازول داده بود با فلوکونازول دوسه شب زدم خون ریزی داشتم یه روز دکتر نرفتم ولی پما ...

کم به همه مازول ها حساسیت دارم...به خاطر اون لکورکس داد....اما قرص تا حالا نخورده بودم....مثل شما سه تا72ساعت خوردم...بعدش هفته ای یدونع....اما این لک بینی که تقریبا مثل خونریزی ناراحتم کرده...😟 نمیدونم چه کنم

کم به همه مازول ها حساسیت دارم...به خاطر اون لکورکس داد....اما قرص تا حالا نخورده بودم....مثل شما سه ...

چی بگم

من یه عمر مشکلی نداشتم

بعد ازدواجمم تا دکتر نرفتم مشکلی نداشتم

نه خارش نه هیچی

فقط واسه چکاپ رفته بودم

که بست منو به قرص و پماد

میگفت خفیفه ولی قرصارو بخور تا خوب شی

الانم مطمئنم اینا تموم شه دیگه مشکلی ندارم تا سال دیگه که واسه چکاپ برم یه عیب دیگه بزاره روم

هیچ دکتری رو قبول ندارم

شاید دفه دیگه رفتم طب سنتی

کم به همه مازول ها حساسیت دارم...به خاطر اون لکورکس داد....اما قرص تا حالا نخورده بودم....مثل شما سه ...

خونش روشن تر از خون پریودم بود

مثل خون دست یا پا که زخم میشه

انگاری زخم شده باشه

ولی من تو معاینه اصلا زخم نداشتم

نمیدونم خون چیه

نمیخوامم دیگه دکتر برم

خونش روشن تر از خون پریودم بود مثل خون دست یا پا که زخم میشه انگاری زخم شده باشه ولی من تو معاینه ...

اره کثل مال کم خون رقیق شده ولی قهوه ای......میترسم