2777
2789

ي دختر دارم ٢٥ماهشه از بدو تولد اذيتم كرده ديگه كم اوردم خستم

دخترم شكاف كأم داشت شير بسختي ميخورد ب طوري ك از دوماهگي ب بعد ب خاطر رفلاكس شديد فقط تو خواب شير ميخورد تا روز عملش بعد اون چون خوابش كم شده بود از شير خواب گرفتم با قطره چكون شير ميخورد تا ٢٠روز پيش جز شير هيچي نميخورد بعضي أوقات شايد يه ذره پسته ميخورد همه كار كردم همه دكتري بردم اما ن غذا ميخورد شبر هم ب زور با قطره چكون بالاخره چند روز قبل از دوسالگي تصميم گرفتم همين قطره چكون هم ازش بگيرم شايد غذا بخوره اما مقاومت ميكنه گشنه هست نميخوره جلوش ميزارم بازي ميكنه اما نميخوره دستش ميدم همينطور فقط فقط اب ميخوره دكتر ميگه بخاطر معدش دارو ميخوره اما مقاومت ميكنه تو غذا خوردن تورو خدا كمك كنيد راهنمايي كنيد ببخشيد طولاني شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

كسايي ك بچه بد غذا دارن كمك كنن چ جوري غذا بدم از ديت من نميخوره صبحا خيلي كم اب ميوه يا شيركاكائو بهش ميدم ناهار ب زور مثلا امروز ي قاشق پلو خوري ماكاراني خورد شام هم ي ذره ميخوره كل روز ب اندازه ي وعده غذاي كودك دوسال نميخوره دو كيلو كم كرده بهش شربت اشتها راسيپ هم دادم در خال حاضر دارو نكسيوم باكلوفن ميخوره خسته شدم از بس دكتر بردم 

سلام عزیزم با بازی و کارتون هم نمیخوره؟

سلام گلم زماني ك با قطره چكون ميدادم شير با گوشي فيلماي خودش ميديد تو اين ي ماه همون فيلم ميزارم ن والا فقط با اب معدش پر ميكنه

غداهای ابکی رو هم نمیخوره؟ مثلا سوپ میکس شده یا حلیم میکس شده یا شیر موز مثلا؟

دهنش باز نميكنه من بهش قاشق بدم خودش هم از بس نخورده بلد نيس قاشق ببر تو دهنش فقط ليوان بلد خوب بگيره تو دستاش اونم اب بخوره تازه دو روز با كلك شير كاكائو و اي ميوه ميدم دستش كلا از بچه هاي هم سن خودش عقب تَر 

دختر منم اکثرا با بازی غذا میخوره، بعضی وقتا میبرمش توی تراس اب بازی میکنه ، اروم اروم غذا میزارم تو دهنش، یا بعضی وقتا که چیزی نمیخوره یه تیکه نون میدم دستش همونو میخوره کم کم. سوپ و حلیم رو هم میکس میکنم و یکم رقیقتر بهش میدم. کلا خیلی اعصابم خورد میشه وقتی غذا نمیخوره

من پسرم هروقت دارو میخوره اشتهاش خیلی کم میشه اصلا غذانمیخوره !!!

والا ميگم خيلي خيلي كم كل روز ب اندازه ي وعده غذا بچه دوسال نميخوره از دكتر كودكان و تغذيه و گوارش بردم همش دارو ميدن مقاومت زياد ميكنه تو خوردن معلوم گشنش اما نميخوره اخرين بار دكتر بهم گفت بخاطر شكاف كأم و مشكل معدش بلع دسواري داره

دختر منم اکثرا با بازی غذا میخوره، بعضی وقتا میبرمش توی تراس اب بازی میکنه ، اروم اروم غذا میزارم تو ...

منم باهاش بازي ميكنم حتي ميبرمش پيش بچه جاريم يا داداشم اونا دهنشون باز ميكنن اما دختر من ن من واقعا كم اوردم دكتري نمونده نبرده باشم

دخترمن هم نمیخوره....موقع بازی یا یه کارتون که خیلی دوست داره میچپونم تو دهنش ومیخوره...یعنی وقتی حواسش نیست میخوره.....نگران نباش..با دکترش مشورت کن اگه صلاح میدونه یه مولتی ویتامین بهش بده

والا ميگم خيلي خيلي كم كل روز ب اندازه ي وعده غذا بچه دوسال نميخوره از دكتر كودكان و تغذيه و گوارش ب ...

آره احتمالا برای بلعیدن مشکل داره که نمیتونه بخوره!!!

چندوقت پیش پسرم گلودردداشت هرچی بهش میدادم یه لقمه میخوردبعدگلوشونشون میدادمیگفت دردمیگیره نمیخورم!!!!تازه ۳سالش شده!!!

منم چیزای روون مثل چایی کمرنگ شیرین شده باعسل میدادم یا توهمون چاییش نون میریختم نرم بشه بخوره!

نون با مربای البالو، کاهو، شیر،....