2777
2789
عنوان

خرید خونه در پردیس

154 بازدید | 3 پست

سلام.ما یه خونه 80متری تو مجتمع نزدیکی میدان خراسان داریم که الان با این گرونی نزدیک450میلیون میخرن.میخاستم نظر بدین که بریم یه اپارتمان تراسه تو پردیس بخریم یا نه? هم خودم هم شوهرم خونه ویلایی خیلی دوس داریم و پردیس الودگی کمتری داره و به پاسداران محل کارشوهرم نزدیکه فقط از نظر اینکه خارج شهره و شاید بعدا پشیمون بشم میترسم.نظر شما چیه??

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali

خب از همین میترسم که چندسال دیگه که خواستم برگردم تهران نتونم خونه بخرم

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خونت قیمتش ۴۵۰ هست 

ولی مشتری واسش نیست 

کسی نه میخره فعلا نه میفروشه 

من نمیگم املاک میگه 

مهم قیمت خونه نیست مهم اینکه که اون قیمت خریدار داشته باشه که نداره 

الان همه دارن میرن پردیس و پرند کسی نمیاد این همه پول واسه تهران بده و جای کوچیک بشینه 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود .