2777
2789
عنوان

اولین چیز واسه جهیزیه 😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 3494 بازدید | 114 پست

مامانم خداروشکر واسه خواهرم همه وسیله برقیاروخریده قبل این گرونیا الان همه چی دوبرابرشده بخارشوخرید 500تومن الا960،هزاره الانم میگن زودتر همه چی رو بخریم تاصدبرابرنشده

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفره تا یک سال و نیم دیگه خراب میشه خو گفتم اونو الان نخرم اتفاقا دیدم 🤣🤣🤣

اره گفتم شاید بختم باز شه  ولی هنوووز که بشه! 

والا سفرهه جنسش خوب بود الان ۳ ۴سالی ازش گزشته😂😂

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
مامانم خداروشکر واسه خواهرم همه وسیله برقیاروخریده قبل این گرونیا الان همه چی دوبرابرشده بخارشوخرید ...

وای منم همین فکرو میکنم مامانم میگه بذار عقد کنید دیگه همه چی بخریم کم کم دلم برای بابام میسوزه بمیرم براش چیجوری میخواد بخره ولی میدونی من یخچال تی وی و فرش رو گفتم خودشون بخرن عیب نداره به نظرت؟!

من اولین چیز برای جهازم ماشین ظرفشویی و لباسشویی و سولاردوم و یخچال ساید رفتم از فروشگاه ال جی خریدم سال 89 همه اش شد چهار تومن یادش به خیر شوهرمم البته خیلی دعوام کرد چون گفته بود چیزی نخر به غیر از این چهار تا همه چیز رو خودش خرید ،یعنی با هم رفتیم انتهاب کردیم و اون حساب کرد...یه خونه سیصد متری رو پر کردیم از،لوستر گرفته تا پرده و فرش و کریستال و چینی و دو دست مبل و تی وی و....خلاصه همممه چی شد سی میلیون...الان نمیشه با این پول یه پراید خرید!!!

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
ریزمیزهاروازدوتومنی بخر😊همین انبرهارودوتومنی سرکوچه مادوتاشومیده دوتومن شایدجنساشون فرق کنن ولی با۱ ...

اره منم از دوتومنی خرتوپرتارو خریدم

تنهایی مال منه      دلم که دم نمیزنه😔😔😔😔😔😔💔💔
مباارک😘😘 من دیروز کل جهازم تموم شد خریدش تمروزم دام میچینم خونه مادرشوهرم 😶😶

انشالله خوش بخت بشی عزیزم انشالله سالم باشی به خوشب به پای هم پیر شین با خانواده شوهرت زندگی میکنی ؟!