2777
2789
عنوان

اولین چیز واسه جهیزیه 😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 3494 بازدید | 114 پست
میخوای بکشیش مگه 😅🤣😅🤣من هم بعد محرم و صفر عقد و ...الان فقط مرحله خواستگاری رد شده 

😂😂😂 سه تا چاقوی گلگلی گرفتم😂 حالا من اصلا فعلا قصد ازدواج هم ندارم😂😂

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریزمیزهاروازدوتومنی بخر😊همین انبرهارودوتومنی سرکوچه مادوتاشومیده دوتومن شایدجنساشون فرق کنن ولی با۱ ...

اخه میدونی ۲ ت هم داشت ولی مثل دلق بود به نظرم امد جنس ارزون نخرم جنسش بهتر باشه دو تا بسته دیگه تو سفره بیشتر دو تا طرف سالاد که نیست 

انشالله خوش بخت بشی عزیزم انشالله سالم باشی به خوشب به پای هم پیر شین با خانواده شوهرت زندگی میکنی ؟ ...

ممنوون گلم ایشالا شماهم خدشبخت باشی😘😘بله طبقه بالاشون قراره برم😊

تنهایی مال منه      دلم که دم نمیزنه😔😔😔😔😔😔💔💔
😂😂😂 سه تا چاقوی گلگلی گرفتم😂 حالا من اصلا فعلا قصد ازدواج هم ندارم😂😂

بخر اخر لازم میشه عزیزم همیشه میگن دختر بشین به آسون بختت بشه خراسون من اصلا خودمم قصد نداشتم یهو پیش میاد 

وای منم همین فکرو میکنم مامانم میگه بذار عقد کنید دیگه همه چی بخریم کم کم دلم برای بابام میسوزه بمیر ...

نه بابا داماد باید بخره بابات بیچاره از کجا آورده 20میلیون بد ه فقط یخچال ماهم یخچال وتی وی گاز وماشین لباسشویی و اسرویس چوب زدیم پای داماد میدونی این خرده ریزا چقدگرونن؟؟سرویس بلور خوارم گرفته یک میلیون شیسصد

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
به سلامتی منم چند تاشو گفتم خودشون بخرن اگه بخرن 😅

بیچاره خانوادت چ گناهی کردن تواین گروتی این همه وسیله بخرن.شوهرمنم قرارشدلباسشویی بخره نخریدمامانمیناپاتختی خریدن اوردن برام بعداکلی حرف درست کردمادرشوهرم ک چراالنگونیوردن دوبرابرقیمت النگوپولش بودا

خدایی بیچاره بابای دختره هم کلی جهازبده هم دختربده هم سیسمونی بده خیلی بی انصافیه اخرشم یدونه گوشکوب ...

اره دقیقا همه جا همین جوری هست کل وسایل میخری یه دونه کم باشه هیهات هست حالا تازه من نامزدم هم همش میگه چجوری دختر عموت خرید تو نخری هر چی اون خرید تو هم میخری منم میگم هر چی در توانشون بود میخرن نبود نمیخرن قرارم نیست سختی بکشن منم تنها نبستم زندگی خودشون هست دو تا بچه دیگه هم هست