2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگین ازش چه برکاتی داشته براتون کی میخونید

ایجوری بت بگم ک اگه نمازشب نبود هزاربار خودکشی کرده بودم...

من ۵سال بیماری شدید روحی داشتم هیچ دارویی روم جواب نمی‌داد..

ی شب ک از فشار افکار وحشتناک  سرمو کرفته بودم و خوابم نمیبرد  پا شدم نمازشب سرچ کردم توی گوگل و دست پا شکسته خوندم بعد انگار حس اب روی آتیش بود...

اون بود شروعش  و تا الان ادامه میدم البته گاها میشه شبهایی ک نخونم.. واسه من مسکن دردامه، آرامش قلب و روح و جسممه،

خیلی از دعاهام ب مرور زمان برآورده شدن، خواب های واقعی میبینم،

تمامش از برکات این نماز بزرگه..

الان هم اشک تو چشمامه ک واست تایپ میکنم...

خداروشکر  ک حالم نسبت ب قبل بهتره. و دگ اون افکار وحشتناک بدون دارو سراغم نمیان💚💚💚💚💚💚💚

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

ایجوری بت بگم ک اگه نمازشب نبود هزاربار خودکشی کرده بودم...من ۵سال بیماری شدید روحی داشتم هیچ دارویی ...

گلم میشه بگی چ افکاری داشتی افکار غیر منطقی هم داشتی ؟چجوری خوندی  نماز شب تو رو خدا بگو دعات میکنم طریقه خواندنت چجوریع چهل تا مومن نام می‌بری ؟ 

گلم میشه بگی چ افکاری داشتی افکار غیر منطقی هم داشتی ؟چجوری خوندی نماز شب تو رو خدا بگو دعات میکنم ...

افکلر خودکشی، افکار آسیب زدن ب خودم و دیگران..

نمیخوام بیشتر این بازش کنم حالمو بد میکنه...

ببین اصلا نیاز نیست اون ۸رکعت رو بخونی..

میتونی فقط شفع و وتر رو بخونی  و میتونی هر اعمالی گ سخته واست اصلاااا انجام ندی...

نماز شفع : دو رکعته ( رکعت اول حمد و ناس/  رکعت دوم حمد و فلق )

نماز  وتر:

یک رکععته: 

چهل تا مومن رو دعا میکنی : اللهم الکفر للمومین و المومنات و المسلمین  والمسلمین

۷۰ بلر استغفرالله 

۷ بار هذا مقام  عائذ بک من النار 

۷۰ بار العفو 

رَبّ اغْفِرْلی وَ ارْحَمْنی وَ تُبْ عَلیََّ اِنَّکَ اَنْتَ التّوابُ اَلْغَفُورُ الرّحیم”

☆☆ هر کدوم سختته اصلا نگو،  اصلا واجب نیست  ☆☆

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀