2777
2789

من دوتا سقط داشتم دیروز رفتم دکتر علتشونو بفهمم چون قبل از دوماهگی بی دلیل سقط میشد با خونریزی شدید چندبار دکترای دیگه رفتم هرکدوم یه چیزی گفتن بعداز کلی پرسوجو یه دکتر متخصص خوب معرفی کردن ک اکثرا تایید میکردن خوبه دیروز رفتم گفت چون تو گروه خونیت منفیه شوهرت مثبته وقتی جنین تشکیل میشه اگه به خودت ببره گروه خونیش یعنی منفی باشه هیچ مشکلی براش پیش نمیاد ولی به شوهرت ک مثبته ببره جنین تشکیل نشده سقط میشه واسه همون اینطور میشه گفت اگه هم بمونه زردی شدید میگیره تو رحمت مشکل پیدا میکنه و باید سقط شه کلی آزمایش نوشت گفت انجام بدین جوابشو بیار تا بگم چیکار کنین میشه باردار شی یا ن واسه شوهرمم آزمایش اسپرم نوشت نمیدونم چیکار کنم خیلی ناراحتم از دیروز فقط گریه میکنم 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   

دکتر گفت کسایی ک گروه خونیشون منفیه وقتی سقط میکنن باید وقتی خونریزی دارن آمپول بزنن یه آمپولی هست ک گرونه گفت دیگه فایده نداره بزنی همون موقع باید برات میزدن باید الان دوتا میزدی ولی برات نزدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا بیمارستان فوق تخصصی رفتم واسه سقطم کلی به اصطلاح متخصص اونجا بودن یعنی یکیشون عقلشون نرسیده من باید آمپول بزنم خدا لعنتشون کنه بخدا میخواستم برم هرچی از دهنم درمیاد بارشون کنم ولی فایده نداره دیگه

منoمنفی شوهرمAمثبت

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

واقعان برايسقط يه آزمايش خون ساده نگرفتنكه روگام برات بزنن اي وايي تازه بيمارستان تخصصي با اون همه پزشك زنان متخصص اي وايي اميدوارم كه اتفاق خاصي نيوفتاده باشه 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

خداروشکر مشکلو فهمیدی.من گروه خونیم مثبته ینی دیگ این مشکلو ندارم؟

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤