2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیاین دارم بهم می زنم

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 56 پست
بچه ها یعنی من توقعم بی جا بوده؟ممنونم از نظراتتون به همه شون فکر می کنم

شوهر من دو ماه آموزشی تهران بود ۵ بار با هواپیما اومد 

بعدم الان که ۴ سال میگذره هنوز از سر کار زنگ میزنهتند تند... این آقا شمارو نمیخواد تابلوعه

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینکه سره یه حرفه ساده بهت میگه اززندگیم برو بیرون بعد دوروز دیگ تو زندگی مشترک ببین ک چیا بهت میگه.یکم بیشترفکرکن عزیزم

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
بهش گفتم اگه یکی به تو این حرفو می زد می موندی گفت نه می رفتم پس برووو توام

دیگ رسما داره میگه نمیخامت چرا متوجه نیستی عزیزم

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

بچه ها همه ی نظراتتونو می خونم و روشون فکر می کنم حرفتون واقعا حقه می دونم اگه بمونم حرفاش میاد جلو چشمم و اگه برم با اون خاطرات داغون می شم ولی می دونم دیگه نمی خوام تحقیر بشم

بچه ها همه ی نظراتتونو می خونم و روشون فکر می کنم حرفتون واقعا حقه می دونم اگه بمونم حرفاش میاد جلو ...

زندگیتو بردار  فرار کن☺

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚

عزیزم همسرت خیلی باهات بد برخورد کرده

منم دقیقا شرایط شما رو دارم

امشب اخر شب همسرم بهم زنگ زد و گفت خیلی خسته است و دو دقیقه صحبت کردیم و رفتیم بخوابیم

منم خیلی دوس داشتم پیشم باشه چون از صبح فقط یه ربع صحبت کرده بودیم

ولی سعی کردم درکش کنم و با مهربونی باهم حرف زدیم و تهشم قربون صدقه.  خداحافظی

اینم بگم ما چهار پنج ساله باهمیم و من همیشه سر این چیزا غر میزدم😁 اما دیدم شرایط رو خیلی بد میکنه

الان زدم توو فاز درک و میبینم اون خودش بیشتر جذبم میشه

ما هم عقدیم و راه دور

میخوام بگم مردا اینجور وقتا توقعشون بالاس و میخوان درک بشن

من به شما حق میدم

اما باز سبک و سنگین کن ببین شاید شوهرت خیلی عصبی شده و از جای دیگم عصبی بوده که اینو گفته

زود تصمیم نگیر

Dance me to the end of Love...

عزیزم اگه عقد بودی میشد یه نسخه دیگه پیچید ولی الان تو صیغه ایی این از همین الان داره باهات اینطوری  حرف میزنه وای به حاله بعدش...

تیکر دوسالگی دختر قشنگ مامان😍😍😍❤❤❤
عزیزم همسرت خیلی باهات بد برخورد کرده منم دقیقا شرایط شما رو دارم امشب اخر شب همسرم بهم زنگ زد و گ ...

می دونید اگر من باهاش این کارو کنم سر سنگین می شه باهام ولی اگر خودش بهم سر نزنه من همیشه باید درکش کنم فقط در این حد بگم که به شدت ضعیفم وگرنه تا الان بیشتر ازینا بهم توهین شده و من دم نزدم