2777
2789
عنوان

دوستای حاجت داربیان

183 بازدید | 28 پست

بچه من زیادحالم خوب نیست وحساس شدم پس ازم انتقادنکنید

شوهرم طلبه است باشهریه هشتصد تومن خودمم میرمشیمی خودتون تواین وضع ازقیمت داروهاخبردارید

اما یه مقدارپس انداز داشتیم اونم انشالله واسه فردا شب نذر اطعام عید غدیر کردیم واسه همه تون سردیگ غذا دعا میکنم انشالله اقای مظلوم اول حاجت همه شما رو بده بعدم نگاهی به من کنه

انشالله خوب بشم وحضرت علی توان مالیش روبده هرسال سفره پهن میکنم بگم‌که فقیر ونیازمندم سرسفره ام زیاد

قصد-ریا# -نداشتم-فقط دعا برای شما دوستان که خیلی تون واسم دعا کردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومی برامنم دعاکن دکترگفته بچم نمیمونه برام

عزیزم توکلت به خدا باشه انشالله ناامیدت نکنه میدونم خیلی سخته😔انشالله خدارحمتش روشاملت کنه وهرچی خیرته پیش بیاد

نذرت قبول باشه تورو خدا واسه منم دعا کن خدا یکی رو بز اره سر راهم واسه رحم اجاره جنینهام انتقال بدم جواب مثبت بشه منم بچه دار شم یعنی میشه خداااااا

برای بچه دار شدنم دعا کنید 

عزیزدلم لطفا واسه منم دعا کن حال دلم خوب نیست. این روزا خیلی نگرانم. یه مشکلی دارم دعا کن ایشالا خدا حاجتمو بده و مشکلم حل شه و اتفاق بدی واسم نیفته. لطفا خیلی برام دعا کن عزیزم. ایشالا شما هم حاجت روا شی ❤

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

خدا ان شاءالله عوض خیر بهت بده خیلی حال بدی دارم تو یه برزخم نه این ور نه اون ور. خواهش میکنم واسه من دعا کن خدا تکلیفم رو به عاقبت به خیری مشخص کنه.🙏🙏🙏

لطفا برای رفع مشکلم و حاجت رواییم یک صلوات مهمونم می کنید🙏