سلام به نی نی سایتیای گل.من دندونام اوضاع خوبی نداره.۱۲ تای جلویی مرتب و سالمه اما بقیه همه یا پر شده یا عصب کشی شده یا پرشده هاش چون روکش نشده به مرور زمان ریخته و توش خالیه.ماشالا منم همش در حال قهقهه زدنمو این دندونای سیاه و پرشده مایه خجالتمه.الان میخوام برم کلا دهنمو سرویس کنم😅😅😅البته خدا میدونه چقدر هزینه سرویس کردن دهنم میشه اما عقیده ام اینه بهتره به جای النگو تو دستم، یه لبخند زیبا با دندونای سالمو دهن خوشبو داشته باشم.😊😊😊به شما هم پیشنهاد میکنم به جای النگو و گردنبندو انگشتر، دندوناتونو سالم کنید.حالا بعد از ترمیم همه دندونام میخوام زیباشون هم کنم اما بین بلیچینگ و لمینت نمیدونم کدومش رو انتخاب کنم.لطفا اگه کسی انجام داده واسم از همه ابعاد توضیح بده.اینکه توی چندجلسه انجام شده، درد داشته یا نه، هزینش چقدره و ترمیمش هر چندوقت یکبار و به چه صورته و بعد از انجامش دندون حساس شده یا نه.مممونم از وقتی که برام گذاشتین.مچکر.
کامپوزیت از سیصدو پنجاه شروع میشه شما اگه میخای دندونای عقبتو سفید کنی باید روکش کنی که اونم فک کنم پونصد شده یه سر بزن دندونپزشک ویزیت کنه قیمتو می ده بهت
پس بلیچینگ کنین میری دکتر قالب دندونتو میگیره بعد یه مواد میده هر شب میزنی تو قالب ،قالب میذاری رو دندونات شب تا صبح بمدت دو هفته اولش یه کم درد داره دردش مثل اینه که دندونت به عصب رسیده هوا میره توش یه همچین دردی اگر درد داشتی یه شب در میون میذاری بعد قالبو نگه میداری واسه دفعه های بعد