2777
2789
عنوان

بلیچینگ یا لمینت کامپوزیتی؟

28053 بازدید | 25 پست

سلام به نی نی سایتیای گل.من دندونام اوضاع خوبی نداره.۱۲ تای جلویی مرتب و سالمه اما بقیه همه یا پر شده یا عصب کشی شده یا پرشده هاش چون روکش نشده به مرور زمان ریخته و توش خالیه.ماشالا منم همش در حال قهقهه زدنمو این دندونای سیاه و پرشده مایه خجالتمه.الان میخوام برم کلا دهنمو سرویس کنم😅😅😅البته خدا میدونه چقدر هزینه سرویس کردن دهنم میشه اما عقیده ام اینه بهتره به جای النگو تو دستم، یه لبخند زیبا با دندونای سالمو دهن خوشبو داشته باشم.😊😊😊به شما هم پیشنهاد میکنم به جای النگو و گردنبندو انگشتر، دندوناتونو سالم کنید.حالا بعد از ترمیم همه دندونام میخوام زیباشون هم کنم اما بین بلیچینگ و لمینت نمیدونم کدومش رو انتخاب کنم.لطفا اگه کسی انجام داده واسم از همه ابعاد توضیح بده.اینکه توی چندجلسه انجام شده، درد داشته یا نه، هزینش چقدره و ترمیمش هر چندوقت یکبار و به چه صورته و بعد از انجامش دندون حساس شده یا نه.مممونم از وقتی که برام گذاشتین.مچکر.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بلیجینگ سفیدسازیه بهت قالب درست میکنندبعدبامحلول پراکسیدهیدروژن قالب میزاری چندمرتبه واکنش میده وسفیدمیشه کلا2تومن تموم میشه لمینت بخای هردونه1تومنم هست

خدایا بخاطر همه چی شکر

فک کن ناخن بزاری توابلیموک سفید سفت شه یا وشو ی ناخن مصنوعی مرتب بزاری یابکاری فرقش باابلیموچقده بلیجینگ و لمینت همینجوریه مقایسه‌ تازه ونیربااین حساب حتی بهترازلمینت نسبت ب بلیچینگ

خدایا بخاطر همه چی شکر
من نامرتبی شکستگی ندارم

پس بلیچینگ کنین میری دکتر قالب دندونتو میگیره بعد یه مواد میده هر شب میزنی تو قالب ،قالب میذاری رو دندونات شب تا صبح بمدت دو هفته  اولش یه کم درد داره دردش مثل اینه که دندونت به عصب رسیده هوا میره توش یه همچین دردی اگر درد داشتی یه شب در میون میذاری بعد قالبو نگه میداری واسه دفعه های بعد 

به اندازه لمینت سفید میشه؟

عزیزم لمینیت هم رنگبندی داره اگه میخوای سفید سفید بشه باید کل دندوناتو لمینیت کنی من لمینیتو هم رنگ دندونام زدم پایینم بلیچینگ کردم همرنگ شدن الان