2777
2789

ببینید دوستان زندگی هرکی فرق داره یکی شوهرش خیلی اقتصادیه  وقدر زنش رو که کار میکنه میدونه ولی یکی سواستفاده میکنه باید طرفت رو بشناسب وبا ساز اون برقصی.درکل باید اختیارمون رو ازدست ندیم چون بعدا بخوای یه جور دیگ برخورد کنی قبولت نداره دیگ .ولی از اولش هرجور رفتار کنی قبولت دارند

منم کارمند بودم کلی پس انداز کردم همسرم ازش کلاهبرداری کردن اونم نزدیک ۱۰۰ میلیون تمام پس اندازمو دا ...

من که آره بیشتر از این هم کمکش کردم ازش کلاهبرداری کردند گفت تنها کسی که دارم تو هستی  ازم کمک خواست گریه کرد گفت یه کاری کن کسی نفهمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانم محترم راستش توی قرآن نوشته شده که کمک کردن به حدی که بعدا باعث پشیمونی خودتون نشه مشکلی نداره و تجربه هم اینو بهم ثابت کرده که صداقت کامل اسمش حماقت محض هستش نه چیز دیگه در ضمن آدم از یه سوراخ دو بار گزیده نمیشه اگر یه بار اشتباه کردی بار دوم اون اشتباه رو تکرار نکن همیشه برای خودت پس انداز جداگانه داشته باش مطمئن باش درست میگم من یازده ساله سابقه کار دارم مادرم هم سی سال هر جفتمون به این نتیجه رسیدیم که پس انداز برای خانم شاغل که همسرش ازش بی اطلاع باشه ضروری هستش

سلام خانم محترم راستش توی قرآن نوشته شده که کمک کردن به حدی که بعدا باعث پشیمونی خودتون نشه مشکلی ند ...

من پول نگه نمیدارم تا به یه حدی میرسه طلا میخرم و میزارم کنار

مامان دخملک از همسرتون می پرسید .یهکی از نزدیکانم ۴۰ تومن پول داره امانمی دونه چیکار کنه الان ارزش پ ...

درخواست دوستیمو قبول کن.

کاری که خودمون کردیم الان رو بگم.

چ

جو سایتو که میدونی😐😐😐

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
زندگیتون سر و سامون گرفت

آره همسرم خیلی بدهکار شد وقضیه اش مفصله ولی الان درست ۶ ساله که تاوان میدیم ومن کنارش بودم با تمام سختی ها و۵۰۰ میلیون تومن سرش کلاه گذاشتن براحتی ولی به امید خدا  خیلی زحمت کشیدیم ورسیدیم سرخونه اول .وامسال تقریبا تموم شده ولی قراره به مقداری از پولمون برسیم دعا کن برامون ولی معلوم نیست  طرف فراری شده وشاید بتونیم به مقدار ناچیزی از پولمون برسیم .