2777
2789

درآمدم ماله خودمه اما اگر اون لحظه احتیاج داشته باشه با کمال میل تمام پس اندازم رو تقدیمش میکنم 

بله پس انداز هم داریم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت دوتامون پیش خودشه  هرچی بخام میگم میگیره  

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐

من ولخرجم 

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐

حقوق که میگیرم کارتمو میدم بهش.

واسه پس انداز بر میداره. 

یه مقدارم میذاره واسه خرج ماهانه خودم.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
ما یه جا کار میکنیم من کل حقوقمو پس انداز میکنم ولی چون ولخرجه و بفهمه پول دارم ازم میگیره باید مخ ...

اره عزیزم همه شاغلا نمیتونن یه جور رفتار کنن مثلا شما مخفی کنی بهتره چون همسرت بیشتر خرج میکنه شما باید پس انداز کنی برا زندگی تون

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم
با حقوقم کاری نداره. مخارج با خودشه منم عادت ندارم ازش پول بگیرم. خودم هرموقع بخوام برای خودم خرج م ...

منم تمام مخارج و نیازامو میده اما منم میگم حقوقم مال خودم باشه

میگفت حقوقتو بزار تو حساب من لازم داشتی بردار مگه میشه؟

نه اینکار سخته ادم اختیار پولشو از دست میده یه وقتی یه چیزی میخوای بگیری سخت میشه برات

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم
اره عزیزم همه شاغلا نمیتونن یه جور رفتار کنن مثلا شما مخفی کنی بهتره چون همسرت بیشتر خرج میکنه شما ب ...

به سختی پس انداز کردیم ماشین خریدیم.دلشو زد الکی فروخت حالا هم گرون شده نمیتونه بخره

اینجوری حداقل واسه خودم پول میمونه

پس اندازتون چیکار میکنید؟

ایشون عقل اقتصادش از من بهتره.

مثلا خونه می خریم به اسم دوتامون.

ماشین میخریم.

طلا میخریم. 

وسیله واسه خونمون میخریم

همسرم چون بازاریه بهتر میدونه سرمایه رو باید چیکار کنه

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.