2777
2789
عنوان

مامان های اقدامی یکساله بیاین

176 بازدید | 24 پست

دیگه دارم میمیرم بخدا بس التماس خدا کردم خو میدونه شرایطم سخته اما ی نی نی سالم بهم نمیده ...

بعضی وقتا میگم خدایا حداقل بزار بدونم مامان میشم سه ماه بزارش تو دلم حداقل سه ماه خوشی کنم بعد ازم بگیرش از ازمایش و از بی بی چک متنفرم یه بی بی چک تو دراورمه وقتی چشم میخوره بهش اشک تو چشام جمع میشه

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم اینجوری دعا نکن.شاید حکمتی توشه که تا الان بهمون نداده فک کن سه ماه تو شکمت باشه وابستش بشی داغون میشی که‌‌.من یروز دیرتر پریود شم بی بی چک میزنم منفی باشه میگم خدایا الکی دلخوشی نده بهم.زودتر بیاد که بدونم خبری نیس

💖

هر وقت رسیدی ته خط یادت باشه معلم کلاس اولمون میگفت بچه ها ته خط نقطه  سر خط

هر ته خطی شروع دوباره برای از سر گرفتن باید باشه ناامیدنباش منم دو سال تمام منتظرم خدا بزرگه

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها